Cybex Talos S kinderwagen

De Cybex Talos S is de perfecte kinderwagen om lekker met je kindje op pad te gaan! Geen uitdaging is te gek met deze kinderwagen dankzij de grote lekvrije terreinwielen en de soepele vering. De kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje in combinatie met de reiswieg. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten kan het wiegje worden omgevormd tot zitje en is het tijd om samen de wereld te gaan ontdekken!

Cybex Talos S

17 producten

  1. Cybex Kinderwagen 2 In 1 Talos S Lux Black Soho Grey Mid Grey
    Cybex Kinderwagen 2 In 1 Talos S Lux Black Soho Grey Mid Grey
    Waardering:
    0%
     599,00 Normaal  759,90
  2. SALE
    Cybex Kinderwagen 3 In 1 Talos S Lux Black Soho Grey Mid Grey
    Cybex Kinderwagen 3 In 1 Talos S Lux Black Soho Grey Mid Grey
    Waardering:
    0%
    Normaal  979,80 Voor  689,00

17 producten

De ideale kinderwagen om mee op avontuur te gaan

Met de Cybex Talos S kinderwagen ga je onbezorgd met je kleintje op pad. De kinderwagen is voorzien van grote lekvrije terreinwielen zodat je comfortabel kan rijden over elke ondergrond. De vierwielvering zorgt ervoor dat je moeiteloos manoeuvreert over alle hobbelige paadjes.

De Cybex Talos S kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar. Vanaf de geboorte kan de reiswieg worden gebruikt. Zodra je kindje zelfstandig kan zitten, kan het wiegje worden omgevormd tot zitje en kan je kleintje lekker om zich heen kijken!

Om ervoor te zorgen dat je kindje altijd lekker in de schaduw zit is de kinderwagen voorzien van een uitschuifbare XXL zonnekap. De zonnekap is gemaakt van UPF50+ beschermende stof en is voorzien van een vizier en mesh-venster voor optimale ventilatie op warme dagen.

De Cybex Talos S kopen

Is de Cybex Talos S jouw favoriete kinderwagen? De wagen kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Wil je de kinderwagen liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in de Cybex shop-in-shop in een van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan je de kinderwagen testen op de testbaan zodat je er zeker van bent dat de wagen bij jou past. Ook staan onze kinderwagen experts hier voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale wagen!