Joolz Aer kinderwagen

De Joolz Aer kinderwagen is compact en ideaal voor op reis! Je neemt hem gemakkelijk mee overal naar toe: in de auto, het vliegtuig, de trein of de bus. Het frame van de kinderwagen kan met de reiswieg of het zitje heel compact worden ingeklapt. De Joolz Aer mag met het zitje zelf worden meegenomen als handbagage in het vliegtuig!

Joolz Aer kinderwagen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Joolz Aer kinderwagen: het perfecte reismaatje!

De Joolz Aer kinderwagen is speciaal ontworpen voor ouders die er graag op uit gaan met hun kindje. De kinderwagen is heel compact en kan heel gemakkelijk mee worden genomen, waar je ook naar toe gaat. Ideaal voor op reis! In combinatie met het zitje kan de kinderwagen zelfs worden meegenomen als handbagage in het vliegtuig. Deze kinderwagen biedt alles wat je nodig hebt voor jou en je kleintje!

In combinatie met de reiswieg kan de kinderwagen vanaf de geboorte worden gebruikt. Het reiswiegje is voorzien van een ademend matrasje zodat je kindje comfortabel en veilig kan liggen. Ook is de kinderwagen voorzien van een uitklapbare zonnekap met ventilatie. Zo heb je altijd schaduw op de momenten dat het nodig is.

Vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden, kan het zitje op het frame van de Joolz Aer worden geplaatst. Het ergonomische zitje heeft een verstelbare rugleuning en een verstelbare voetensteun. De extra lange rugleuning biedt optimale steun aan de rug en nek van je kindje. Dit is ook heel fijn voor wat langere kindjes! Dankzij de verstelbare gordel kan je je kindje altijd veilig vast zetten.

De kinderwagen kan heel gemakkelijk worden bestuurd met slechts één hand. Ook is de kinderwagen voorzien van vergrendelbare zwenkwielen en vierwielvering waardoor je moeiteloos en comfortabel kan manoeuvreren door smalle straatjes.

Gebruik je de Joolz Aer even niet? Hij kan worden ingeklapt tot een compact pakketje, zelfs met de reiswieg! Dankzij het lichte frame en de schouderriem kan de kinderwagen ook gemakkelijk worden gedragen. In combinatie met de reiswieg weegt de kinderwagen 8 kg, in combinatie met het zitje weegt hij 6 kg.

Voorbereid op weg met de Joolz Aer accessoires

Om goed voorbereid met de Joolz Aer op pad te gaan zijn de bijbehorende accessoires onmisbaar. De kinderwagen wordt standaard geleverd met een handige reistas, een boodschappenmand en een regenhoes voor het zitje. De regenhoes beschermt de kinderwagen tegen krassen of andere beschadigingen. De XL boodschappenmand heeft een maximaal draaggewicht van 5 kg, ideaal voor als je even wat boodschapjes gaat doen. De regenhoes zorgt ervoor dat je kindje lekker droog blijft in het zitje van de kinderwagen. Wil je je kindje in de reiswieg ook beschermen tegen de regen? De regenhoes voor het reiswiegje kan los worden bijbesteld! Een regenhoes is altijd handig om bij je te hebben, zeker met de onverwachtse regenbuitjes in Nederland.

Om de kinderwagen helemaal compleet te maken is een voetenzak ook erg handig! De voetenzak kan worden gebruikt in combinatie met het zitje van de Joolz Aer. Zo kan je ook onbezorgd met je kindje op pad als het wat kouder is buiten. De voetenzak kan heel gemakkelijk worden bevestigd aan het zitje. Kies voor een kleur voetenzak die past bij de kinderwagen om de set helemaal compleet te maken!

De Joolz Aer kinderwagen kopen

De Joolz Aer kinderwagen is verkrijgbaar in veel verschillende trendy kleuren, waardoor je gegarandeerd een model kan vinden dat bij jou past! De kinderwagen is ook verkrijgbaar zonder reiswiegje, waardoor hij als buggy kan worden gebruikt. Ideaal voor als je kindje wat ouder is.

De kinderwagen kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Is de kinderwagen op voorraad en bestel je hem op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Ook ben je van harte welkom in één van de vestigingen van de Baby & Tiener Megastore in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je de kinderwagen zelf testen op de kinderwagen testbaan! Ideaal, want zo weet je zeker of de kinderwagen aan al jouw wensen voldoet.