Kinderwagen boodschappennet

Kun jij wat extra opbergruimte bij de kinderwagen gebruiken? Neem dan eens een kijkje naar een boodschappennet voor aan de kinderwagen. Een boodschappennetje biedt namelijk extra opbergmogelijkheden wanneer de boodschappenmand van de kinderwagen niet voldoende is. Je bevestigt het boodschappennetje aan de duwstang van de kinderwagen. Het netje heeft een grote opening aan de bovenkant waardoor je gemakkelijk spulletjes erin kunt stoppen. Een kinderwagen boodschappennet heeft gemiddeld een maximale draagcapaciteit van 5 kg. Ideaal voor bijvoorbeeld een klein boodschapje!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Boodschappennetje voor aan de kinderwagen

Tijdens het winkelen heb je vaak letterlijk je handen vol aan het besturen van de kinderwagen en is een los boodschappenmandje erg onhandig. Een boodschappennetje voor aan de kinderwagen komt dan goed van pas en zorgt ervoor dat jij onbelemmerd op pad kunt gaan voor een boodschapje. Een kinderwagen netje gaat bovendien lang mee aangezien je ‘m vaak ook kunt gebruiken aan de buggy of los als boodschappentas. Een boodschappennetje wordt vaak als extra accessoire bij een kinderwagen gekocht. Veel kinderwagen merken beschikken over een eigen kinderwagen boodschappen netje, maar je kunt ook kiezen voor een universeel boodschappennetje voor je kinderwagen. Zoals bijvoorbeeld die van Happy Baby!

Boodschappennetje voor aan de kinderwagen kopen

Heb jij een boodschappennetje gevonden die bij jouw kinderwagen past? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is het kinderwagen netje voorradig en plaats je de bestelling voor 15:00, dan verzenden wij jouw pakketje nog dezelfde dag!

Bezoek onze Megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel

Kun je nog wat hulp gebruiken bij jouw zoektocht naar het perfecte kinderwagen netje? Kom dan eens langs bij een van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Ontdek hier ons ruime aanbod boodschappennetjes en test ze uit! Onze product experts staan graag voor je klaar en helpen jou bij het vinden van een geschikte boodschappennetje voor jouw kinderwagen. Plan hier jouw bezoek!