Tweeling kinderwagen

Een tweeling kinderwagen is een musthave als je in verwachting bent van een tweeling. In deze kinderwagen kan je gemakkelijk twee kindjes van dezelfde leeftijd meenemen. Ideaal, want zo hoef je maar één wagen te besturen! De kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindjes door twee reiswiegjes op het onderstel te plaatsen. Wanneer je kindjes zelfstandig kunnen zitten kan je twee zitjes op het onderstel plaatsen en nu kunnen je kindjes lekker om zich heen kijken. Bekijk op deze pagina het complete assortiment tweeling kinderwagens!

Tweeling kinderwagen

48 producten

Pagina
 1. X Adventure Duo Kinderwagen Zwart
  X Adventure Duo Kinderwagen Zwart
  Waardering:
  0%
   449,99
 2. X Adventure Duo Kinderwagen Groen
  X Adventure Duo Kinderwagen Groen
  Waardering:
  0%
   449,99
 3. X Adventure Duo Kinderwagen Taupe
  X Adventure Duo Kinderwagen Taupe
  Waardering:
  0%
   449,99
 4. Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Stone Grey
  Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Stone Grey
  Waardering:
  0%
   1.899,00
 5. Topmark Tweeling Kinderwagen 2COMBI Zwart
  Topmark Tweeling Kinderwagen 2COMBI Zwart
  Waardering:
  0%
   548,90
 6. Topmark Tweeling Kinderwagen 2COMBI Zand
  Topmark Tweeling Kinderwagen 2COMBI Zand
  Waardering:
  0%
   548,90
 7. Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Space Black
  Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Space Black
  Waardering:
  0%
   1.899,00
 8. Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Sage Green
  Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Sage Green
  Waardering:
  0%
   1.899,00
 9. Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Navy Blue
  Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Navy Blue
  Waardering:
  0%
   1.899,00
 10. Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Sandy Taupe
  Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Sandy Taupe
  Waardering:
  0%
   1.899,00
 11. Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Forest Green
  Joolz Geo3 Tweeling Kinderwagen | Forest Green
  Waardering:
  0%
   1.899,00

48 producten

Pagina

Een gebruiksvriendelijke tweeling kinderwagen

Een tweeling kinderwagen is onmisbaar wanneer je in verwachting bent van een tweeling. Deze complete set bestaat uit een frame met twee reiswiegjes en twee zitjes. Hiermee neem je moeiteloos twee kindjes van dezelfde leeftijd mee op pad, terwijl je maar één wagen hoeft te besturen. De kinderwagen voor een tweeling kan worden gebruikt vanaf de geboorte, in combinatie met de reiswiegjes. Bij sommige kinderwagens worden de wiegjes naast elkaar geplaatst en bij andere juist achter elkaar. Als je kindjes groot genoeg zijn om zelfstandig te zitten kunnen de zitjes op het frame worden geplaatst. Nu kunnen je kindjes lekker om zich heen kijken!

Wanneer je een tweeling kinderwagen gaat uitkiezen is het belangrijk om te weten aan welke wensen hij moet voldoen. Deze wensen kunnen afhankelijk zijn van je woonomgeving, je leefstijl en de stijl die jij mooi vindt. Wanneer je in de stad woont of daar vaak te vinden bent is een compacte kinderwagen heel handig. Dit kan fijn zijn in winkels, in het openbaar vervoer of voor in huis wanneer je hem bijvoorbeeld mee moet nemen de trap op.

Ga je vaak wandelen in het bos of in het park? Kies dan voor een all terrain tweeling kinderwagen waarmee je op elke situatie bent voorbereid! Deze kinderwagen heeft een stevig frame en grotere wielen die soepel en comfortabel rijden over elke ondergrond. Dit is fijn voor jou en voor je kindje! Natuurlijk is deze kinderwagen ook ideaal voor in de stad, want ook over hobbelige straat steentjes is een comfortabele rit een echte luxe. Wil je helemaal goed voorbereid op weg? Voeg dan handige accessoires toe aan de kinderwagen, zoals regenhoezen, muggennetten of voetenzakken. Zo ben je gegarandeerd op elke situatie voorbereid en kan je altijd met je tweeling op pad, zelfs als het regent, waait of koud is!

Een kinderwagen tweeling 3 in 1: ideaal voor als je regelmatig met de auto op pad gaat

Als je regelmatig met de auto op pad gaat met je kindjes is een 3 in 1 kinderwagen ideaal. Een 3 in 1 kinderwagen voor een tweeling bestaat uit een frame met twee reiswiegjes, twee autostoeltjes en twee zitjes. De autostoeltjes kunnen vanuit de auto zo op het onderstel van de kinderwagen worden geplaatst, met behulp van speciale autostoel adapters. Zo hoef je je kindjes niet over te tillen vanuit de autostoel in de reiswieg, maar plaats je gewoon de autostoeltjes op de kinderwagen. Dat scheelt een hoop gesjouw en maakt het wat makkelijker om even snel boodschappen te gaan doen met je tweeling!

Een tweeling kinderwagen kopen

Heb jij in de webshop al een tweeling kinderwagen gevonden die perfect is voor jouw tweeling of wil je alle wagens liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je alle kinderwagens van de kwalitatief hoogwaardige merken zoals Joolz, Bugaboo, X Adventure, Babyzen en Cybex eens in het echt bekijken. Ook kan je de kinderwagen voor de tweeling eens in uitproberen op de speciale testbaan, zodat je er van verzekerd bent dat je de juiste keuze maakt! Onze kinderwagen experts geven je graag persoonlijk advies om je te helpen bij het uitzoeken van de perfecte tweeling kinderwagen.