Luieretuis

Zoals de naam al doet vermoeden is een luieretui geschikt om luiers in te bewaren. Daarnaast biedt een luieretui vaak ook ruimte om billendoekjes in te bewaren. Het vakje voor de billendoekjes in de etui werkt als een dispenser. Door de opening trek je er gemakkelijk een billendoekje uit. Een luieretui is dus super handig wanneer jullie samen op pad gaan. Hierdoor heb je alle verschonings essentials bij de hand en kunnen jullie onbelemmerd op avontuur gaan

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onmisbaar voor onderweg: een luieretui!

Een luieretui past in vrijwel iedere handtas en zorgt ervoor dat jij en je kleintje onbelemmerd op pad kunnen. Een luieretui brengt bovendien orde in je tas aangezien je nooit meer last hebt van rondslingerende luiers en doekjes. Dankzij het waterafstotende materiaal is een luieretui gemakkelijk schoon te maken. Je gebruikt hiervoor een vochtig doekje. Veel luiertassen beschikken over een bijpassende luieretui, maar je kunt ook kiezen voor een universele luieretui. Bekijk hier onze meest populaire luieretuis! Selecteer jouw favoriete merk en ontdek ons aanbod:

Luieretui kopen

Een leuke luieretui gevonden? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is de luiertas voorradig en plaats je de bestelling voor 15:00, dan verzenden wij jouw pakketje nog dezelfde dag! Wil je de luieretui liever eerst in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Ontdek hier ons ruime aanbod luiertetuis en laat je inspireren door onze shop-in-shops van o.a. KipKep, Little Dutch en Lässig! Plan hier jouw bezoek!