Alle veiligheidartikelen

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 144

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 144

Kind en veiligheid

Kinderen zitten het liefst overal met hun vingers aan. In veel gevallen kan dat geen kwaad, maar er schuilen ook veel gevaren op onverwachte plekken. Wie een gemiddeld huis bekijkt door de ogen van een baby of een klein kindje, ziet dat het eigenlijk een levensgevaarlijke plek is: stopcontacten waar vingertjes in gestopt kunnen worden, een trap of drempeltje waar iemand vanaf kan vallen, scherpe hoeken aan tafels en keukenbladen, enzovoorts. U hoeft vaak niet ver te kijken om iets gevaarlijks te zien. Kind en veiligheid is dan ook een belangrijk thema voor ouders en Baby & Tiener helpt hen erbij die veiligheid te realiseren. In en om huis, maar ook op andere plekken. Met heel veel veiligheidsartikelen die praktisch overal aan denken. Van hoekbeschermers tot ladeklemmen.

Alles voor kinder veiligheid

Bij Baby & Tiener vindt u een breed assortiment aan artikelen die helpen de kinder veiligheid in huis te realiseren. Welke artikelen u nodig hebt, hangen natuurlijk af van uw huis. Heeft u stopcontacten laag bij de grond? Dan zijn stopcontactbeschermers onmisbaar. Als ze pas op anderhalve meter hoogte zitten, zijn ze vaak iets minder relevant. Heeft u een keuken die bijvoorbeeld aan de kamer vast zit? Dan is het handig om ook kastjes en laden zoveel mogelijk vast te zetten, zeker als ze wat lager zitten. Dat voorkomt dat vingertjes hiertussen vast komen te zitten.

Snelle, gratis levering

Bij Baby & Tiener kunt u alles wat te maken heeft met kind en veiligheid bestellen. Wij leveren vrijwel alles uit voorraad en kunnen bestellingen die voor 15:00 geplaatst zijn in de regel dezelfde dag nog verwerken. Als u bovendien voor meer dan €99,99 bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dit geldt overigens niet voor alle meubels, dus lees altijd even de verzendinformatie voor u uw bestelling plaatst. U kunt natuurlijk ook bij onze klantenservice informeren naar de voorwaarden, om er zo zeker van te zijn dat u optimaal profiteert van onze acties.

Plaats vandaag nog uw bestelling bij Baby & Tiener, dé megastore voor alles wat met kinderen te maken heeft, of bezoek onze filialen in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel.