13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Bedhekje voor een veilige nachtrust

De overstap van een babybed naar een groter bed kan spannend zijn. Een babybed biedt veel extra veiligheid dankzij de spijlen of hoge zijdes. Een groot bed heeft dat allemaal niet. Gelukkig zijn er wel hulpmiddelen om op een veilige manier aan een groter bed te wennen. Dat kan bijvoorbeeld door een bedhekje te plaatsen. Een bedhekje kan zo neergezet worden dat het praktisch onmogelijk is om uit bed te vallen. Een geruststellende gedachte voor jouw kindje, maar ongetwijfeld ook voor jou. Kortom: door het plaatsen van een bedhekje is de stap naar een groter bed minder spannend.

Inklapbaar bedhekje is eenvoudig om mee te nemen

Een bedhekje van Baby & Tiener is eenvoudig om te monteren. De pootjes van het bedhekje plaats je gemakkelijk onder het matras. Het belangrijkste is dat het bedhekje in het midden van het matras staat. De automatische vergrendeling zorgt ervoor dat het bedhekje niet zomaar inklapt. Bovendien kan het bedhekje weer gemakkelijk verwijderd worden op het moment dat het niet meer nodig is. Baby & Tiener beschikt overigens ook over een inklapbaar bedhekje. Gaan jullie op vakantie of gaat jouw kindje uit logeren? Dan is een inklapbaar bedhekje de oplossing! Een inklapbaar bedhekje kun je eenvoudig inklappen en meenemen op reis.

Bedhekjes van diverse topmerken, waaronder Safety First bedhekje

Het ruime assortiment bedhekjes van Baby & Tiener bestaat uit diverse topmerken, waaronder het Safety First bedhekje. De afmetingen van de Safety First bedhekjes variëren. Een Safety First bedhekje is geschikt voor matrassen met een dikte van 9 tot 26 cm. Het merk Safety First heeft naast bedhekjes ook een ruim assortiment aan traphekjes. Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk dan de Safety First traphekjes in onze webshop.

Bedhekje kopen? Bekijk ons assortiment in de webshop

Een bedhekje kopen kan eenvoudig en snel via onze webshop. Houd echter rekening met de afmetingen van het bedje, voordat je een bedhekje gaat kopen. Twijfel je nog over de juiste afmetingen en wil je graag advies van onze specialisten? Bezoek dan onze babywinkel in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder met een bedhekje kopen!