Onderdelen 1 tot 72 van totaal 224

 

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 224

 

Verzorgingsaccessoires

Ruim assortiment baby toiletaccessoires

Zodra kinderen wat groter worden vinden ze het maar wat interessant om 'met de grote mensen mee te doen'. Maar dat is natuurlijk niet altijd veilig of verantwoord, zeker niet als het gaat om de badkamer. Om ze toch 'mee' te laten doen, heeft Baby & Tiener allerlei leuke baby toiletaccessoires. In ons ruime assortiment vindt u bijvoorbeeld praktische zaken als een digitale thermometer, een tandenborstelset, een neusjesreiniger of een manicuresetje, maar ook een wastafel opstap of toiletverkleiner.

Met deze accessoires kunt u uw kind vast kennis laten maken met bijvoorbeeld een gewoon toilet, zonder dat het onveilige situaties oplevert. Bovendien geeft het uw kind de mogelijkheid om bijvoorbeeld papa of mama na te doen. Dat levert ongetwijfeld veel pret op!

Samen doen: wastafel opstap

Een wastafel opstap is één van de leukste baby toiletaccessoires. Zo'n wastafel opstap lijkt heel eenvoudig, maar biedt heel veel mogelijkheden. Uw kindje staat dankzij de opstap net wat hoger en kan bijvoorbeeld mee doen met tanden poetsen of het gezicht wassen. Dat is niet alleen handig, maar ook heel leuk en gezellig. Baby & Tiener verkoopt verschillende soorten opstapjes. Voor het maken van de juiste keuze is het handig om de ruimte onder de wasbak op te meten. Koop de opstapjes altijd een beetje op de groei, zodat ze lekker lang mee gaan. Eventueel kunt u er tijdelijk nog iets onder leggen. Het geheel moet echter wel stabiel blijven!

Volop bestelgemak

De leukste baby toiletaccessoires bestelt u vandaag nog bij Baby & Tiener. Wij bieden niet alleen een breed assortiment, maar ook veel voordelen. Zo kunt u bij ons rekenen op de laatste prijs, hebben we regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en bezorgen we bestellingen vanaf €99,95 binnen Nederland gratis. Lees hiervoor wel altijd even de voorwaarden. U kunt bij ons veilig betalen via iDeal, creditcard of één van de andere betaalmethoden. Bovendien krijgt u de producten altijd 14 dagen op zicht. Bevalt iets toch niet helemaal? Maak dan gebruik van onze retourregeling. Hiervoor kunt u contact opnemen met de klantenservice.