Voeding

Voeding baby: alle benodigdheden

Een baby voeden is een belangrijke taak. En omdat die taak best wat tijd in beslag kan nemen, zeker in het begin, is het prettig om daarvoor alle benodigdheden in huis te hebben. Een aantal babyflessen is een goede start. Veel ouders beginnen met één exemplaar, maar merken al snel dat het handiger is om er een aantal te hebben. De voeding van de baby kan dan op elk moment klaar staan, ook als er nog wat flesjes bij de vaat staan of er per ongeluk eentje op een ander adres is achter gelaten.

Bij Baby & Tiener kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met de voeding van een baby. Van flesjes en spenen tot bekers en borden en bestek. Van slabben tot flesverwarmers en accessoires die handig zijn voor het geven van borstvoeding.

Borstkolf bestellen

Veel moeders willen graag borstvoeding geven. Dat gaat echter niet altijd vanzelf. Soms kan een borstkolf nodig zijn om de melkproductie goed op gang te helpen of ervoor te zorgen dat de baby de juiste soort melk binnenkrijgt. Op een later moment kan een borstkolf praktisch zijn om melk af te kolven, zodat dit op een ander moment opgedronken kan worden. Zo kan toch borstvoeding gegeven worden, zonder dat het noodzakelijk is om bijvoorbeeld op bezoek de borst te geven. Borstkolven zijn verkrijgbaar in verschillende varianten; u kunt gaan voor een enkele, maar ook voor een dubbel exemplaar. Een dubbele borstkolf kan twee borsten tegelijk kolven, met een enkele is het zaak om steeds van borst te wisselen.

Plaats vandaag nog uw bestelling

Of het nu gaat om accessoires voor de voeding van uw baby, leuke babyflessen of een borstkolf: bij Baby & Tiener bent u voor al deze producten aan het juiste adres. Als u bij ons bestelt, profiteert u automatisch al van de laagste prijs garantie. Daarnaast kunt u rekenen op een snelle levering. Bestellingen die voor 15:00 geplaatst worden, worden in de regel de volgende dag al bezorgd. En bestelt u voor meer dan €99,95? Dan wordt uw order binnen Nederland gratis thuisbezorgd. Lees hiervoor wel altijd de voorwaarden; er zijn een aantal uitzonderingen van toepassing.