21 Artikel(en)

21 Artikel(en)

Voedingskussens voor een comfortabele houding

Een baby voeden is één van de mooiste dingen die kersverse ouders beleven. Het kan echter ook best zwaar zijn. Een borstvoedingskussen zorgt voor wat meer comfort, zowel voor jezelf als voor de baby. Dankzij een voedingskussen is het makkelijker om tijdens het voeden een comfortabele houding aan te nemen. Met behulp van het borstvoedingskussen kun je de hele onderarm goed ondersteunen. Dat zorgt voor meer rust en maakt het voeden tot een fijnere ervaring.

De voedingskussens van Baby & Tiener hebben veelal een banaanvorm. De kussens zijn voorzien van soepele korrels, waardoor het kussen zich goed kan vormen. Wil je jouw kindje graag borstvoeding geven? Dan dient het borstvoedingskussen zo hoog te zijn, dat het kindje goed op het kussen kan liggen. Geef je jouw kindje flesvoeding? Ook dan biedt het voedingskussen voldoende comfort. Het kindje ligt iets lager in het kussen, waardoor je jouw onderarm goed kan laten rusten. Hoe je jouw kindje ook voedt, dankzij het voedingskussen neem je altijd een comfortabele houding aan.

Voedingskussen voor een betere nachtrust

Een borstvoedingskussen is niet alleen geschikt na de zwangerschap, ook tijdens de zwangerschap kan een voedingskussen erg handig zijn. Een voedingskussen kan gebruikt worden als extra steuntje, bijvoorbeeld tijdens het slapen. Dit begint al tijdens de zwangerschap; dan is het vinden van een comfortabele houding niet altijd even gemakkelijk meer. Voor zwangere vrouwen die niet meer op hun buik kunnen liggen, is het aan te raden om een voedingskussen aan te schaffen. Een voedingskussen kan dan net de juiste ondersteuning bieden om toch prettig in slaap te vallen.

Voordelig een voedingskussen kopen

Een voedingskussen kopen is heel eenvoudig. Daarvoor kun je namelijk altijd terecht bij Baby & Tiener, specialist in alles wat met kinderen te maken heeft. Wij verkopen borstvoedingskussens van topmerken als Delta Baby en Bebies First. De kussens zijn leverbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende vormen. Kies de vorm en kleur die het beste passen en plaats meteen een bestelling. Als je dit voor 15:00 doet, zorgen wij ervoor dat het voedingskussen de volgende dag al geleverd wordt. Je kunt dan meteen gebruik maken van jouw nieuwe aanwinst.

Goedkope voedingskussens voor de laagste prijs

Bij Baby & Tiener vind je niet alleen het ideale voedingskussen. Je kunt ook zeker zijn van goedkope voedingskussens. Wij bieden namelijk een laagste prijsgarantie, wat betekent dat wij altijd het voordeligst zijn. Daarnaast betaal je bij bestellingen boven de € 99,99 in de regel geen verzendkosten voor verzending binnen Nederland. Voor verzendingen naar België of Duitsland worden wel kosten in rekening gebracht. Wil je graag een voedingskussen kopen, maar heb je toch nog vragen over het ruime aanbod? Neem dan contact met ons op of bezoek ons in één van onze twee megastores in Sliedrecht of Capelle aan den IJssel. Wij helpen je graag verder!