Onderdelen 1 tot 72 van totaal 95

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 95

Inbakerdoeken

Rustig slapen met inbakerdoek

Een inbakerdoek werd vroeger al veel gebruikt, maar is nog steeds een goede methode om baby's rustig te laten slapen. Over het algemeen wordt de inbakerdoek toegepast bij baby's die geboren zijn na een moeilijke of juist snelle bevalling en baby's die last hebben van krampjes of bewegingen. Die krampjes of onrustige bewegingen maken baby's namelijk moe, waardoor ze gaan huilen en niet goed kunnen slapen. Een inbakerdoek is een doek waarin een baby strak ingewikkeld kan worden, waardoor deze zich veilig en geborgen voelt. Dit verkleint de kans op huilen en maakt het makkelijker om te slapen.

Heeft u nog geen goede inbakerdoek? Dan kunt u hiervoor terecht bij Baby & Tiener. Baby & Tiener is dé speciaalzaak voor alles wat met baby's (en kinderen van alle andere leeftijden) te maken heeft. Ook voor fijne inbakerdoeken zit u hier goed. Wij verkopen ze bijvoorbeeld van merken als Anel, Koeka, Mum2Mum en Puckababy.

Wikkeldoek voor de baby uitkiezen

Het uitkiezen van de juiste wikkeldoek voor uw baby lijkt misschien moeilijk, als u het assortiment van Baby & Tiener bekijkt, maar wij helpen daar graag bij. Aan de linkerkant van de pagina vindt u verschillende filters, waarmee u uw selectie kunt verfijnen. Geef bijvoorbeeld aan wat uw budget is, welke kleur uw voorkeur heeft en van welk merk u het liefst een wikkeldoek hebt. Vervolgens worden alleen de mogelijkheden weergegeven die voldoen aan de kenmerken die u hebt aangegeven. U kunt ook de 'Vergelijk'-optie gebruiken om verschillende wikkeldoeken met elkaar te vergelijken.

Kopen zonder risico

Bij Baby & Tiener kunt u naast een uitgebreid assortiment ook rekenen op een uitstekende service. Als u voor 15:00 uw bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al wordt afgeleverd. Daarnaast worden bestellingen vanaf €49,99 vrijwel altijd gratis verzonden. U krijgt 14 dagen bedenktijd, mochten de producten toch niet helemaal voldoen aan uw verwachtingen, dan bieden wij u altijd de mogelijkheid om deze terug te sturen.