Personal Baby Shopping

Persoonlijke aandacht voor jou

Ben je op zoek naar iets speciaals? Heb je weinig tijd om uitgebreid te shoppen? Of wil je graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met één van onze Personal Baby Shoppers. Samen gaan wij op zoek naar het product dat het beste bij jou en je partner past. Geen complexe actievoorwaarden. Bij ons krijg je gegarandeerd de laagste prijs.

Geniet tijdens een Personal Baby Shopping sessie van persoonlijke aandacht, de beste tips, kleur- en stijladviezen en van een zorgvuldig geselecteerd aanbod, gebaseerd op jouw wensen, voorkeuren en levensstijl. Dit alles uiteraard onder het genot van verrassende catering.

De voordelen van personal baby shopping op een rij:

  • Persoonlijke aandacht en de beste tips & tricks
  • Een zorvuldig samengesteld aanbod gebaseerd op jouw wensen, voorkeuren en lifestyle
  • Geen complexe actievoorwaarden: gegarandeerd de laagste prijs!
  • Genieten van verrassende catering

Bezoek onze Megastores en test jouw favoriete kinderwagens uit op het testparcours!

Kom alles te weten over de meer dan 260 kinderwagens van o.a. SilverCross, Cybex, Mutsy, Bugaboo, Stokke en Joolz die je in onze Megastores kunt testen op onze kinderwagen testbaan. De grootste babykamerafdeling van Nederland vind je in onze Megastore Sliedrecht. Ontdek meer dan 85 verschillende babykamers die gestyled zijn volgens de laatste interieur trends. In ons autostoelen test center voorzien wij jou graag van het beste advies voor onderweg. En natuurlijk lopen wij graag even met je mee naar de auto om de kinderwagen of autostoel te passen. Profiteer tijdens personal baby shopping van onze unieke try before you buy service van Bugaboo. Neem een Bugaboo kinderwagen een dagje mee op stap en ontdek of de kinderwagen bij je past.

Boek jouw personal baby shopping sessie

Overtuigd van onze personal baby shopping service? Maak dan een afspraak met één van onze Personal Baby Shoppers en laat je inspireren door onze babywereld! Stuur een mailtje naar kinderwagens@babyentiener.nl en maak jouw afspraak.