Filteren

Babynestjes - Cabino

Een babynestje wordt steeds populairder in Nederland. Met een babynestje creëer je gemakkelijk een comfortabele en veilige slaapplek voor je baby. Een babynestje ziet eruit als een knus mandje waar je baby heerlijk in kan liggen een een dutje kan doen. Je kunt het babynestje gebruiken op de bank, in de box of op reis. Multifunctioneel dus! Benieuwd naar ons aanbod? Scroll dan snel verder!

6 producten

 1. Sevi Line By Cabino Anti-reflux Babynest Roze
  Sevi Line By Cabino Anti-reflux Babynest Roze
  Waardering:
  0%
  € 59,99
 2. Sevi Line By Cabino Anti-reflux Babynest Grijs
  Sevi Line By Cabino Anti-reflux Babynest Grijs
  Waardering:
  0%
  € 59,99
 3. Sevi Line By Cabino Babynest Roze
  Sevi Line By Cabino Babynest Roze
  Waardering:
  0%
  € 47,99
 4. Sevi Line By Cabino Babynest Grijs
  Sevi Line By Cabino Babynest Grijs
  Waardering:
  0%
  € 47,99
 5. Sevi Line By Cabino Babynest Prinses
  Sevi Line By Cabino Babynest Prinses
  Waardering:
  0%
  € 47,99

6 producten

Een babynestje voor een heerlijk geborgen gevoel

Een babynestje is één van de meest populaire producten in de babybranche op het moment. Een babynest een een heerlijk knus en zacht bedje voor de baby. Je kindje kan er lekker in liggen en een dutje doen. Doordat het redelijk klein en licht van gewicht is kun je het makkelijk verplaatsen. Zo neem je de kleine makkelijk mee naar verschillende plekken in huis of als ergens anders op bezoek gaat.

Hoe gebruik je een babynestje?

De meeste babynestjes zijn geschikt voor pasgeboren baby’s tot ongeveer 8 maanden. Er zijn ook grotere babynestjes verkrijgbaar die geschikt zijn voor kindjes tot ongeveer 36 maanden. Wij raden aan om een babynestje altijd onder toezicht van een ouder of volwassene te gebruiken. Hierdoor is een babynestje zeer geschikt om:

 • Tussenin in bed te gebruiken om samen te slapen
 • Mee te nemen op reis of op visite
 • In de box te gebruiken voor het spelen of loungen

Een slaapnestje voor je baby kopen

Heb jij een slaapnestje voor je baby gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze webshop. Is het babynestje voorradig en plaats je de bestelling op werkdagen voor 15:00? Dan versturen wij jouw pakketje nog dezelfde dag, zodat je het slaapnestje de volgende dag al voor je baby kan gebruiken.

Heb je vragen over babynestjes? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan een van onze Megastores. Hier kun je het babynestje in het echt bekijken. Onze productexperts staan graag voor je klaar en helpen je bij het vinden van het juiste babynestje voor je baby. Klik hier voor onze contactgegevens.