Inklapbaar ledikant

Een inklapbaar ledikant is ideaal voor wanneer het niet dagelijks gebruikt wordt. Een perfecte oplossing voor bij opa en oma bijvoorbeeld! Wanneer je kindje daar gaat logeren kan het ledikant gemakkelijk uitgeklapt worden om een veilige en fijne slaapplek te creëren. Gebruik je het inklapbare ledikant even niet? Dan kun je deze eenvoudig opbergen, zonder dat het veel ruimte inneemt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een inklapbaar ledikant: praktisch, licht van gewicht en makkelijk op te bergen

Het voordeel van een inklapbaar ledikant is dat het licht van gewicht is en dus gemakkelijk overal neergezet kan worden. Wanneer je kindje regelmatig gaat logeren bij opa en oma of bij een oom en tante is een inklapbaar ledikant ideaal! Het neemt niet veel ruimte in beslag maar is wel een veilige en geborgen slaapplek voor je kindje. Het opvouwbaar ledikant is al geschikt vanaf de geboorte, tot een leeftijd van 2,5 jaar. Doordat het gemakkelijk overal neergezet kan worden kun je hem ook beneden neerzetten en als box gebruiken. Multifunctioneel dus! Wanneer je het ledikant even niet gebruikt kan je het eenvoudig plat opvouwen en opbergen.

Het opvouwbare ledikant opmaken

Een inklapbaar ledikant heeft een strakke en stijlvolle uitstraling. Uiteraard moet dit bed ook worden opgemaakt, net zoals een gewoon ledikant. Het handige van een opvouwbaar ledikant is dat het een matrasmaat heeft van 60 x 120 cm. Dit is een standaard matrasmaat en dat betekent dat het gewone beddengoed dat je gewend bent ook voor dit ledikantje kan worden gebruikt. Geen gedoe dus om alle verschillende lakentjes en dekentjes uit elkaar te houden!

Er zijn veel verschillende opties op het gebied van matrassen in de afmetingen van 60 x 120 cm. Als je niet te veel wilt uitgeven aan het matras kun je kiezen voor een goedkoop baby matras. Er is keuze uit verschillende samenstellingen en materialen, het is maar net wat je fijn vindt voor je kleintje!

Kiezen voor een inklapbaar ledikant of voor een campingbedje

Wanneer je opzoek bent naar een inklapbaar ledikant dat makkelijk meegenomen kan worden op vakantie of voor een dagje of weekendje weg is een campingbedje een goede optie. Deze kan namelijk nog kleiner worden opgevouwen dan een inklapbaar ledikant. Een campingbedje wordt vaak al geleverd inclusief een matras. Het inklapbaar ledikant is dus vooral handig wanneer je kindje vaak op dezelfde

Een inklapbaar ledikant kopen

Wanneer je op zoek bent naar een inklapbaar ledikant voor bij opa en oma of voor bij een ander logeeradres van je kleintje, kijk dan rond in de webshop of kom langs in één van onze showrooms om alle bedjes in het echt te bekijken! In de showroom staan onze product experts graag voor je klaar om advies te geven bij het uitzoeken van een inklapbaar ledikant dat past bij jouw wensen!