Ledikant en commode in 1

Een ledikant en commode in 1 is multifunctioneel en super handig! Wanneer je weinig ruimte hebt in de babykamer is dit meubel een ideale oplossing. Het is een ledikant, commode en kledingkast in één en zo heb je voldoende ruimte om alle spulletjes voor je kindje op te bergen!

10 producten

 1. Cabino Combi Ledikant Memphis Wit
  Cabino Combi Ledikant Memphis Wit
  Waardering:
  100%
  (3)
  Normaal  439,99 Voor  399,99
 2. Verlaagde Prijs
  Cabino Combi Ledikant Alaska Wit
  Cabino Combi Ledikant Alaska Wit
  Waardering:
  80%
  (1)
   259,99
 3. SALE
  Cabino Combi Ledikant Memphis Wit Grijs
  Cabino Combi Ledikant Memphis Wit Grijs
  Waardering:
  100%
  (2)
  Normaal  449,99 Voor  399,99
 4. SALE
  Cabino Combi Ledikant Zwart Eiken Memphis
  Cabino Combi Ledikant Memphis Zwart Eiken
  Waardering:
  80%
  (1)
  Normaal  449,99 Voor  399,99
 5. Verlaagde Prijs
  Cabino Combi Ledikant Alaska Zwart
  Cabino Combi Ledikant Alaska Zwart
  Waardering:
  80%
  (1)
  Normaal  259,99 Voor  229,99
 6. SALE
  Cabino Combi Ledikant Memphis Clay Met Matras
  Cabino Combi Ledikant Memphis Clay Met Matras
  Waardering:
  0%
  Normaal  484,99 Voor  434,99
 7. Cabino Combi Ledikant Fresno Grijs
  Cabino Babykamer Fresno Grijs 2 Delig
  Waardering:
  0%
   269,00

10 producten

Een ledikant en commode in 1 is super praktisch!

Wanneer je weinig ruimte hebt op de babykamer is een ledikant en commode in 1 een super praktisch meubel! Doordat het baby bed en de commode worden gecombineerd heb je maar één meubel nodig als slaapplek voor je kindje en als verzorgings- en verschoonplek. Het combi ledikant biedt alle gemak van een complete babykamer, maar neemt niet zoveel ruimte in beslag! Ook heel handig dus voor bij opa en oma, als je kindje daar regelmatig logeert.

Het gebruiken van een ledikant en commode in 1

De matrasmaat voor een ledikant en commode in 1 is meestal 60 x 120 cm. Dit is de normale matrasmaat, die ook vaak bij gewone ledikanten wordt gebruikt. Een comfortabel matras is onmisbaar, omdat je kindje veel tijd in het baby bed doorbrengt.

Maak het baby bed op met mooi beddengoed om het een gezellige uitstraling te geven. Gebruik hiervoor een matrasbeschermer, een hoeslaken, een ledikantdekentje en een ledikantlaken.

Op het commodeblad van de commode kun je een verschoonkussen leggen om je kindje te verzorgen en verschonen. Bij sommige ledikanten is het commodeblad uitklapbaar. Zo lijkt het blad eerst vrij klein, maar zodra je het uitklapt heb je voldoende ruimte om je kindje te verschonen. Het voordeel hiervan is dat je gemakkelijk bij je kindje kan als hij of zij in het ledikant ligt, maar dat je ook voldoende verschoonruimte hebt.

Een baby bed dat meegroeit met je kindje

Een ledikant en commode in 1 groeit mee met je kindje. De bodem van het ledikant is verstelbaar, zodat hij gemakkelijk naar beneden kan worden gezet zodra je kindje wat ouder is. Als je baby’tje nog heel klein is, is het fijn als de bodem hoog staat zodat je je kindje gemakkelijk kan oppakken zonder ver voorover te hoeven bukken. Zodra je kindje zichzelf kan optrekken zet je de bodem naar beneden zodat hij of zij niet uit het bedje kan klimmen.

Een ledikant en commode in 1 kan worden gebruikt tot je kindje een leeftijd heeft van 2,5 jaar. Wanneer je kiest voor een meegroei ledikant en commode kan het bedje langer gebruikt worden. Bij sommige van deze baby bedjes kan de spijlenzijde aan één kant worden weggehaald. Hierdoor kan je kindje zelfstandig zelf in- en uit bed klimmen wanneer hij of zij daar oud genoeg voor is. Er is ook keuze voor een combi ledikant waarbij het ledikant omgebouwd kan worden tot een eenpersoonsbed. Op deze manier kun je nog langer plezier hebben van de ledikant en commode!

Kiezen voor een ledikant en commode in 1

Wil jij graag een compacte ledikant, commode en kledingkast in de babykamer? Kies dan voor een ledikant en commode in 1. Het biedt een geborgen slaapplek voor je kindje en voldoende opbergruimte voor alle spulletjes. Wanneer je alle voordelen van dit type meubel eens in het echt wilt komen bekijken, kom dan langs in onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier vindt je alles voor jou en je baby onder één dak!