Born Lucky commode

Een Born Lucky commode biedt lekker veel opbergruimte voor alle baby spulletjes! De commode heeft een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor je lange tijd plezier zal hebben van het meubel. Een commode is onmisbaar in de babykamer omdat het een fijne plek is om je kindje te verschonen, te verzorgen en aan te kleden. Ben jij opzoek naar een commode en wil je het assortiment eens bekijken? Scroll dan snel verder!

Born Lucky commode

14 producten

  1. Ines Commode Ivory
    Born Lucky Commode Ilona Ivory
    Waardering:
    0%
     499,99
  2. Ines Commode Grey
    Born Lucky Commode Ilona Grey
    Waardering:
    0%
     499,99
  3. Born Lucky Commode Praag
    Born Lucky Commode Praag
    Waardering:
    0%
     339,99
  4. Born Lucky Commode Bowie Glossy
    Born Lucky Commode Bowie Glossy
    Waardering:
    0%
     385,00
  5. Born Lucky Dubbele Commode Romeo Solid White
    Born Lucky Dubbele Commode Romeo Solid White
    Waardering:
    0%
     1.965,00
  6. Born Lucky Commode Bristol Wit
    Born Lucky Commode Bristol Wit
    Waardering:
    0%
     359,99
  7. Born Lucky Kledingkast Bristol Clay
    Born Lucky Kledingkast Bristol Clay
    Waardering:
    0%
     579,99
  8. Born Lucky Commode Romeo Oil Grey
    Born Lucky Commode Romeo Oil Grey
    Waardering:
    0%
     1.420,00
  9. Born Lucky Commode Romeo Solid White
    Born Lucky Commode Romeo Solid White
    Waardering:
    0%
     1.420,00
  10. Born Lucky Dubbele Commode Romeo Oil Grey
    Born Lucky Dubbele Commode Romeo Oil Grey
    Waardering:
    0%
     1.965,00
  11. Born Lucky Commode Romance Solid White
    Born Lucky Commode Romance Solid White
    Waardering:
    0%
     1.420,00
  12. Born Lucky Dubbele Commode Romance Solid White
    Born Lucky Dubbele Commode Romance Solid White
    Waardering:
    0%
     1.965,00
  13. Born Lucky Commode Monaco Zwart
    Born Lucky Commode Monaco Zwart
    Waardering:
    0%
     469,99
  14. Born Lucky Commode Bristol Clay
    Born Lucky Commode Bristol Clay
    Waardering:
    0%
     445,00

14 producten

Een Born Lucky commode: onmisbaar in de babykamer

Een commode is onmisbaar in iedere babykamer. Het meubel biedt een fijne plek om je kindje te verzorgen, te verschonen en aan te kleden en het biedt lekker veel opbergruimte voor alle baby spulletjes. Commodes zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en stijlen. De meeste commodes van Born Lucky hebben een klassieke en tijdloze uitstraling. Dit unieke uiterlijk zorgt ervoor dat de commode een echte eyecatcher is voor in de babykamer!

Een commode met lades is ideaal. In de lades kunnen alle spullen gemakkelijk en overzichtelijk worden opgeborgen, zodat je alles wat je zoekt altijd gemakkelijk kan terugvinden. Leg de spulletjes die je regelmatig gebruikt tijdens het verzorgen van je kindje bovenin de commode, zodat je er makkelijk bij kan zonder dat je je kindje los hoeft te laten!

Kies voor een unieke commode met een persoonlijke touch

Vindt jij het leuk om de meubels voor in de babykamer zelf samen te stellen in jouw favoriete stijl? Kies dan voor Born Lucky commode Romeo of Romance. Deze commodes zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en kunnen worden afgewerkt met unieke details. Je kan zelf kiezen wat voor handgreepjes er op de commode komen. Zo weet je zeker dat je een uniek meubel hebt in de babykamer, dat perfect bij jou past!

De Born Lucky commodes Romeo en Romance zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Born Lucky commode Romeo is verkrijgbaar als enkele en als dubbele commode. De enkele commode heeft 3 lades en de dubbele variant heeft 7 lades. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte in de babykamer kan je een keuze maken voor welk formaat commode het beste zal passen. Ook Born Lucky commode Romance is verkrijgbaar als enkele en als dubbele commode. De enkele commode heeft 4 lades en de dubbele commode heeft 7 lades. Voor welke commode je ook kiest, je zal lekker veel opbergruimte hebben voor alle essentials!

Een Born Lucky commode kopen

Heb jij een Born Lucky commode gevonden die past bij de stijl die je voor ogen hebt voor in de babykamer? De commode kan gemakkelijk en veilig online worden besteld in de webshop. Wil je de verschillende commodes liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier kan je bekijken of de commode aan al jouw wensen voldoet! Zijn de lades wel groot genoeg, biedt het commodeblad voldoende ruimte voor het verschonen van je kindje en heeft de commode een fijne hoogte voor jou? Kom het ontdekken in de babykamer showroom!