Born Lucky babykamer

Een Born Lucky babykamer is stijlvol en uniek. De meubels uit de babykamers hebben een klassieke uitstraling en zijn stuk voor stuk echte eyecatchers! De complete Born Lucky babykamer bestaat uit een baby bedje, een commode en een kledingkast. Veel van deze babykamers worden geleverd met een meegroei ledikantje. Dit bedje is geschikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van 4 tot 5 jaar en daardoor heb je extra lang plezier van het kamertje! Ben jij benieuwd naar deze unieke kamertjes? Bekijk op deze pagina het complete assortiment en laat je inspireren!

Born Lucky babykamer

  Born Lucky commodes   Born Lucky kledingkasten

20 producten

  1. Born Lucky Babykamer 3 Delig Monaco Zwart
    Born Lucky Babykamer 3 Delig Monaco Zwart
    Waardering:
    0%
     1.199,99
  2. Born Lucky Babykamer Bristol Clay 3 Delig
    Born Lucky Babykamer Bristol Clay 3 Delig
    Waardering:
    0%
     1.249,99
  3. Born Lucky Babykamer Bristol Clay 2 Delig
    Born Lucky Babykamer Bristol Clay 2 Delig
    Waardering:
    0%
     669,99
  4. Born Lucky Babykamer Praag 3 Delig
    Born Lucky Babykamer Praag 3 Delig
    Waardering:
    0%
     999,99
  5. Born Lucky Babykamer Bristol Wit 2 Delig
    Born Lucky Babykamer Bristol Wit 2 Delig
    Waardering:
    0%
     669,99
  6. Born Lucky Babykamer 2 Delig Monaco Zwart
    Born Lucky Babykamer 2 Delig Monaco Zwart
    Waardering:
    0%
     699,99
  7. SALE
    Born Lucky Babykamer Bowie Glossy
    Born Lucky Babykamer Bowie Glossy
    Waardering:
    0%
     799,99 Normaal  1.299,99
  8. Born Lucky Babykamer Praag 2 Delig
    Born Lucky Babykamer Praag 2 Delig
    Waardering:
    0%
     609,99
  9. Born Lucky Babykamer Bristol Wit 3 Delig
    Born Lucky Babykamer Bristol Wit 3 Delig
    Waardering:
    0%
     1.249,99
  10. Born Lucky Meegroei Babykamer 2 Delig Romeo Solid White
    Born Lucky Meegroei Babykamer 2 Delig Romeo Solid White
    Waardering:
    0%

    Vanaf  2.970,00

    Aan  2.970,00

  11. Born Lucky Babykamer Ilona Ivory 2-delig
    Born Lucky Babykamer Ilona Ivory 2-delig
    Waardering:
    0%
     979,99
  12. Born Lucky Babykamer Ilona Grey 2 Delig
    Waardering:
    0%
     979,99
  13. Born Lucky Babykamer Bowie Glossy 2-delig
    Born Lucky Babykamer Bowie Glossy 2-delig
    Waardering:
    0%
     579,99
  14. Born Lucky Meegroei Babykamer 3 Delig Romeo Solid White
    Born Lucky Meegroei Babykamer 3 Delig Romeo Solid White
    Waardering:
    0%

    Vanaf  4.995,00

    Aan  4.995,00

  15. Born Lucky Meegroei Babykamer 3 Delig Romance Solid White
    Born Lucky Meegroei Babykamer 3 Delig Romance Solid White
    Waardering:
    0%

    Vanaf  4.700,00

    Aan  4.700,00

  16. Born Lucky Meegroei Babykamer 2 Delig Romance Solid White
    Born Lucky Meegroei Babykamer 2 Delig Romance Solid White
    Waardering:
    0%

    Vanaf  2.970,00

    Aan  2.970,00

20 producten

Een complete Born Lucky babykamer

Met een Born Lucky babykamer creëer je een heerlijke, fijne en geborgen slaapplek voor je kindje. Een complete babykamer bestaat uit een baby bedje, een commode en een kledingkast. Het baby bedje biedt een veilige slaapplek voor je kindje. Veel van de Born Lucky babykamers worden geleverd met een meegroei ledikant. Het meegroei ledikant kan worden omgebouwd van baby bed tot peuterbed. Zo kan het bedje worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van 4 tot 5 jaar.

De commode biedt een fijne plek om je kindje te verschonen, te verzorgen en aan te kleden. Door de lades in de commode heb je lekker veel opbergruimte voor alle baby spulletjes. Leg de spullen die je regelmatig gebruikt tijdens het verschonen bovenin de commode zodat je er makkelijk bij kan. In de kledingkast kan alle babykleding netjes worden opgeborgen. Zo ben je nooit het favoriete pakje van je kindje kwijt!

Ben je opzoek naar een babykamer die wat minder ruimte in beslag neemt? Ga dan voor een tweedelige babykamer, bestaand uit een baby bedje en een commode. Met deze meubels heb je alle essentials in huis die je nodig hebt voor je kindje. Kies voor een tweedelige babykamer met een commode met lekker veel opbergruimte, zodat je toch alle baby spulletjes gemakkelijk kan opbergen.

Stijlvol, klassiek en duurzaam: babykamer Romeo en babykamer Romance

Born Lucky babykamers Romeo en Romance zijn beide unieke en tijdloze babykamers. De babykamers hebben een klassieke en romantische uitstraling. De meubels zijn afgewerkt met sierlijke details waardoor het echte eyecatchers zijn in de ruimte.

De complete babykamer bestaat uit een meegroei ledikant, een commode en een kledingkast. Extra leuk aan deze babykamers is dat ze compleet naar eigen wens kunnen worden samengesteld! Er is keuze uit verschillende kleuren meubels en uit diverse unieke afwerkingen. Voor de commode en de kledingkast kan er worden gekozen uit verschillende hangreepjes, zodat je kan kiezen voor meubels in jouw favoriete stijl! Doordat de babykamer wordt geleverd met een meegroei ledikant, zal je kindje lang plezier hebben van het bedje. Het meegroei ledikant kan worden omgebouwd van baby bed tot peuterbed, waardoor het gebruikt kan worden vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van 4 jaar.

Bij de klassieke Born Lucky babykamers kan er worden gekozen uit verschillende baby bedjes en verschillende commodes. Er zijn baby bedjes met een open achterzijde of een dichte achterzijde. De commodes zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Born Lucky babykamer Romeo kan worden geleverd met een enkele of dubbele commode. De enkele commode heeft 3 ruime opberglades. De dubbele commode heeft 7 opberglades en daarmee dus nog meer opbergruimte. Ook Born Lucky babykamer Romance kan worden geleverd met een enkele of dubbele commode. De enkele commode heeft 4 opberglades en de dubbele variant heeft 7 lades.

De Born Lucky babykamers Romeo en Romance kunnen helemaal compleet worden gemaakt met extra los verkrijgbare meubels. Zo zijn er een bijpassende boekenkast, ladekast en spiegel verkrijgbaar. Ook deze meubels kunnen worden gepersonaliseerd zodat jij echt unieke meubels in de babykamer hebt staan die helemaal passen bij jouw stijl!

Born Lucky babykamer

De Born Lucky babykamers zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook duurzaam. De meubels zijn gemaakt van massief hardhout zodat jij en je kindje heel lang plezier zullen hebben van de meubels. Is je kindje uit het meegroei ledikant gegroeid? De kledingkast en de commode zijn tijdloos zodat er ook na de babytijd nog lang van kan worden genoten!

De meubels worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. Het is belangrijk om een steentje bij te dragen aan een beter milieu voor de toekomst van je kindje! Voor elke boom die wordt gekapt voor het maken van de Born Lucky meubels worden er vijf jonge boompjes geplant. Dit wordt gedaan voor de zuurstofvoorziening en zodat ook toekomstige meubelbouwers toegang krijgen tot het hoogwaardige materiaal.

Born Lucky babykamer

Een Born Lucky babykamer kopen

Heb je een Born Lucky babykamer gevonden die aan al jouw wensen voldoet? De babykamer kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop! Wil je de unieke babykamers in het echt komen bekijken? Kom dan langs in onze babykamer showroom in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan de babykamers bewonderen, de verschillende kleur opties bekijken en alle voordelen van de meubels ontdekken! Zien we jou in één van onze Megastores?

Wil jij naast de babykamers nog meer producten ontdekken van Born Lucky? Bekijk ook de andere Born Lucky producten, zoals: