Cabino babykamer

Een Cabino babykamer is stijlvol, praktisch en altijd goed. Deze kamertjes zijn verkrijgbaar als 2-delige of 3-delige sets, waarmee je een heerlijke slaapplek voor je kindje kan creëren. Een 3-delige babykamer bestaat uit een baby bed, een commode en een kledingkast. De kamers zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, waardoor er gegarandeerd eentje bij zit die bij jou past! Met een babykamer van Cabino ben je verzekerd van een kwalitatief goede kamer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

112 producten

Pagina
  1. Cabino babykamer Noël Wit
    Cabino Babykamer 3 Delig Noël Wit
    Waardering:
    90%
    (2)
     499,99
  2. Cabino Babykamer Stockholm 3-Delig
    Cabino Babykamer Stockholm Wit 3 Delig
    Waardering:
    0%
     589,99
  3. Cabino Babykamer Zwart Oxford 3 Delig
    Cabino Babykamer 3 Delig Oxford
    Waardering:
    90%
    (2)
     599,99
  4. Cabino Babykamer Noel Eiken Wit 3-delig
    Cabino Babykamer 3 Delig Noël Eiken Wit
    Waardering:
    80%
    (1)
     549,99
  5. Cabino Babykamer 3 Delig Tucson Zwart
    Cabino Babykamer Tucson Zwart 3 Delig
    Waardering:
    0%
     479,99
  6. Cabino babykamer Noel
    Cabino Babykamer 2 Delig Noël Wit
    Waardering:
    80%
    (4)
     299,99
  7. Cabino Babykamer Fresno White Grey 3 Delig
    Cabino Babykamer Fresno Wit&Grijs 3 Delig
    Waardering:
    0%
     399,99
  8. Cabino Babykamer Stockholm
    Cabino Babykamer Stockholm Wit 2 Delig
    Waardering:
    0%
     349,99
  9. Cabino Babykamer Marble 3 Delig Zwart
    Cabino Babykamer Marble 3 Delig Zwart
    Waardering:
    90%
    (2)
     899,99
  10. Cabino Babykamer Zwart Reno 3 Delig
    Cabino Babykamer Zwart Reno 3 Delig
    Waardering:
    0%
     599,99
  11. Cabino Babykamer Zoe Zwart 3 Delig
    Cabino Babykamer Zoe Zwart 3 Delig
    Waardering:
    100%
    (1)
     399,99
  12. Cabino Babykamer Belmond Clay 3 Delig
    Cabino Babykamer Belmond Clay 3 Delig
    Waardering:
    0%
     899,99
  13. Cabino Babykamer Geneve Clay 3 Delig
    Cabino Babykamer Geneve Clay 3 Delig
    Waardering:
    0%
     499,99
  14. Cabino Babykamer 2 Delig Noël Eiken Wit
    Cabino Babykamer 2 Delig Noël Eiken Wit
    Waardering:
    90%
    (2)
     329,99
  15. Cabino Babykamer 3 Delig Dean
    Cabino Babykamer 3 Delig Dean
    Waardering:
    0%
     399,00
  16. Cabino Babykamer Daphne 3-Delig Wit
    Cabino Babykamer Ohio 3 Delig Wit
    Waardering:
    0%

    Vanaf  699,99

    Aan  699,99

  17. Cabino Babykamer Mick Clay & Oak 3 Delig
    Cabino Babykamer Mick Clay & Oak 3 Delig
    Waardering:
    0%
     429,99
  18. Cabino Babykamer 3 Delig Dalton Wit
    Cabino Babykamer 3 Delig Dalton Wit
    Waardering:
    0%
     499,99 Normaal  899,99
  19. Cabino Babykamer Rome Clay 3 Delig
    Cabino Babykamer Rome Clay 3 Delig
    Waardering:
    0%
     799,99
  20. Cabino Babykamer Tucson Zwart 2 delig
    Cabino Babykamer Tucson Zwart 2 Delig
    Waardering:
    0%
     299,99
  21. Cabino Babykamer Fresno White Grey 2 Delig
    Cabino Babykamer Fresno Wit&Grijs 2 Delig
    Waardering:
    0%
     239,99
  22. Cabino Babykamer Oxford 2 Delig
    Cabino Babykamer 2 Delig Oxford
    Waardering:
    80%
    (1)
     359,99

112 producten

Pagina

Een babykamer die aan al jouw wensen voldoet

Babykamers van Cabino zijn verkrijgbaar als 2-delige babykamers en als complete babykamers. Een 2-delige babykamer bestaat uit een baby bed en een commode. Dit zijn de meest essentiële meubels die je nodig hebt voor je kindje, want het biedt een veilige en geborgen slaapplek en een fijne plek om je kindje te verschonen, verzorgen en aan te kleden. Daarnaast heb je in de commode lekker veel ruimte om alle spulletjes voor je kindje op te bergen. Leg alle spulletjes die je het meest gebruikt tijdens het verschonen bovenin de commode, zodat je er altijd goed bij kan en nooit je kindje uit het oog hoeft te verliezen.

Een complete babykamer bestaat uit een baby bed, een commode en een kledingkast. Met deze meubel set weet je zeker dat je voldoende ruimte hebt om alle spulletjes en kleding voor je kindje op te ruimen. In de kledingkast kan je alle kleding voor je kindje overzichtelijk ophangen. Zo kan je altijd de favoriete outfit van je kleintje makkelijk terugvinden!

Inspiratie voor een complete Cabino babykamer

De babykamers van Cabino zijn er in veel verschillende stijlen en kleuren. Wanneer je houdt van een klassieke of romantische babykamer zijn witte meubels een heel mooi uitgangspunt. Ook wanneer je wil gaan voor een Scandinavische stijl is wit de perfecte basis. Wit is tijdloos en kan met alles worden gecombineerd. Ook in een kleinere ruimte zijn witte meubels ideaal, want ze laten de ruimte groter lijken.

Om een klassieke uitstraling aan de babykamer te geven kan je kiezen voor strakke witte meubels, zonder al te veel details. Maak het baby bedje mooi op en hou de rest van de inrichting van de kamer lekker eenvoudig. Voor een romantische uitstraling kan je juist kiezen voor meubels met meer sierlijke details, zoals sierlijsten op de kastdeurtjes of graveringen. Wil je de Scandinavische stijl laten terugkomen in de babykamer? Kies dan voor witte meubels met kleine houten details, zoals houten deur panelen. De Scandinavische stijl staat voor rust en eenvoud, dus gebruik niet te veel accessoires en kleuren maar kies voor een mooie neutrale look.  

Hou jij wel van een stoere look in de babykamer? Kies dan voor een zwarte Cabino babykamer. Zwart is op dit moment een hele populaire kleur om te gebruiken in het interieur. Ontzettend leuk dus om deze trend ook door te zetten in de babykamer. Zwarte meubels zorgen gelijk voor een echte eyecatcher en zullen direct de aandacht trekken. Je kan kiezen voor een chique zwarte babykamer of juist voor een meer industriële look, het ligt er maar net aan wat je zelf leuk vindt! Een industriële look kan worden gecreëerd door te kiezen voor zwarte meubels met houten details. Deze hebben een stoere uitstraling en zullen prachtig staan in iedere ruimte.

Een tip voor wanneer je een babykamer gaat uitzoeken is om eerst te bepalen wat voor kleurenpalet je wilt toepassen in de ruimte. Aan de hand van jouw favoriete kleuren kan je meubels uitkiezen die hier mooi bij zullen passen. Als je bijvoorbeeld houdt van lichte aardetinten en neutrale kleuren zijn neutraal gekleurde meubels perfect. Wil je graag een jungle babykamer? Ga dan juist voor zwart of wit. Dit staat allebei prachtig met de groene jungle kleuren.

Een Cabino babykamer kopen

Wanneer je de keuze maakt voor een Cabino babykamer ben je verzekerd van een kwalitatief goede babykamer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Er is veel keuze op het gebied van deze kamertjes en het is dan ook belangrijk dat je kiest voor een meubel set die voldoet aan al jouw wensen. Als je de babykamers liever eens in het echt wilt bekijken, ben je van harte welkom in één van onze showrooms in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze product experts vertellen je graag alles over deze mooie kamertjes.

Heb jij de keus al gemaakt voor een Cabino Babykamer? Je kan de kamer gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Een groot aantal van de Cabino babykamers zijn op voorraad. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en de door jouw gekozen set is voorradig, ontvang je van de planning een e-mail met een voorgestelde leverdatum. Wij streven er naar om jouw meubels binnen 10 werkdagen te leveren, indien ze voorradig zijn!