Babykamer compleet

Met een complete babykamer ben je in één keer klaar met het uitzoeken van meubels. Deze babykamer set bestaat namelijk uit een baby bed, commode en een kledingkast, allemaal in dezelfde stijl. Het voordeel hiervan is dat je zeker weet dat de babykamer gelijk compleet is en je genoeg opbergruimte hebt voor alle spullen voor je kindje.

219 producten

  1. Cabino Babykamer Noah Clay & Oak 2 Delig
    Cabino Babykamer Noah Clay & Oak 2 Delig
    Waardering:
    0%
     359,99
  2. Born Lucky Babykamer Bristol Clay 2 Delig
    Born Lucky Babykamer Bristol Clay 2 Delig
    Waardering:
    0%
     669,99
  3. SnuzKot Skandi Babykamer Natural 3 Delig
    SnuzKot Skandi Babykamer Natural 3 Delig
    Waardering:
    0%
     1.470,00
  4. Cabino Babykamer Memphis Clay 2 Delig
    Cabino Babykamer Memphis Clay 2 Delig
    Waardering:
    0%
     659,99
  5. Cabino Babykamer Jim Wit 2 Delig
    Cabino Babykamer Jim Wit 2 Delig
    Waardering:
    0%
     349,99
  6. Quax Babykamer 3 Delig Loft Clay
    Quax Babykamer 3 Delig Loft Clay
    Waardering:
    0%

    Vanaf  1.397,70 Normaal  1.553,00

    Aan  1.397,70 Normaal  1.553,00

  7. Quax Babykamer Loft White 3-Delig
    Quax Babykamer Loft White 3 Delig
    Waardering:
    0%

    Vanaf  1.397,70 Normaal  1.553,00

    Aan  1.397,70 Normaal  1.553,00

  8. Bopita Babykamer Fenna 3-delig
    Bopita Babykamer Fenna 3 Delig
    Waardering:
    0%

    Vanaf  1.547,00

    Aan  1.547,00

  9. Bopita Babykamer Fenna 2-delig
    Bopita Babykamer Fenna 2 Delig
    Waardering:
    0%

    Vanaf  802,00

    Aan  802,00

  10. Bopita Cloë Babykamer 2 Delig Mat Zwart
    Bopita Cloë Babykamer 2 Delig Mat Zwart
    Waardering:
    0%
     802,00
  11. Cabino Babykamer Belmond Clay 2 Delig
    Cabino Babykamer Belmond Clay 2 Delig
    Waardering:
    0%
     559,99
  12. Born Lucky Babykamer Praag 3 Delig
    Born Lucky Babykamer Praag 3 Delig
    Waardering:
    0%
     999,99
  13. Cabino Babykamer Finn Zwart 3 Delig
    Cabino Babykamer Finn Zwart 3 Delig
    Waardering:
    0%
     569,99
  14. Cabino Meegroei Babykamer Reno 3 Delig
    Cabino Meegroei Babykamer Reno 3 Delig
    Waardering:
    0%
     659,99
  15. Born Lucky Babykamer Bristol Wit 2 Delig
    Born Lucky Babykamer Bristol Wit 2 Delig
    Waardering:
    0%
     669,99
  16. Bebies First Babykamer Tess Wit 3 Delig
    Bebies First Babykamer Tess Wit 3 Delig
    Waardering:
    0%
     469,99
  17. Cabino Babykamer Mick Clay & Oak 2 Delig
    Cabino Babykamer Mick Clay & Oak 2 Delig
    Waardering:
    0%
     239,99
  18. Bopita Babykamer Indy Wit Naturel 3 Delig
    Bopita Babykamer Indy Wit Naturel 3 Delig
    Waardering:
    0%

    Vanaf  1.093,00

    Aan  1.093,00

  19. SnuzKot Skandi Babykamer Natural 2 Delig
    SnuzKot Skandi Babykamer Natural 2 Delig
    Waardering:
    0%
     978,00
  20. Born Lucky Babykamer 2 Delig Monaco Zwart
    Born Lucky Babykamer 2 Delig Monaco Zwart
    Waardering:
    0%
     699,99

219 producten

Inspiratie om de babykamer compleet te maken

Omdat je zo veel tijd doorbrengt in de babykamer is het leuk om de ruimte gezellig aan te kleden! Om een fijne plek te maken van de slaapplek van je kindje hebben wij een grote collectie complete babykamers waar je uit kan kiezen. Alle kamers hebben een eigen unieke stijl, zodat je gegarandeerd meubels gaat vinden die bij jou passen! Om de kamer helemaal compleet te maken kan je extra meubels neerzetten, om een comfortabele plek te creëren. Zet bijvoorbeeld een comfortabel schommelstoel neer, waarin je jouw kindje gemakkelijk kunt voeden voeden, troosten of een boekje voorlezen. Zo maak je de verzorging van je kleintje nog leuker en gemakkelijker en voelt de babykamer helemaal compleet!

Uit welke meubels bestaat een complete babykamer?

Het belangrijkste van een babykamer is dat het een veilige en fijne plek is voor jouw kleintje. Maar daarnaast is het ook fijn als de kamer mooi is aangekleed en als je jezelf er ook op je gemak voelt. Een complete babykamer bestaat uit een baby bed, een commode en een kledingkast.

Het baby bed is het meest essentiële meubel in de kamer! Het biedt een veilig en geborgen plekje waar je kindje heerlijk kan slapen. Er zijn verschillende soorten baby bedjes waar je uit kan kiezen, met elk zijn eigen fijne eigenschappen. De keuze bestaat uit een wiegje, een ledikant of een meegroei ledikant. Een wieg is ideaal voor een pasgeboren kindje. Het is klein, neemt niet veel ruimte in beslag en je kunt hem ook gemakkelijk op je eigen slaapkamer neerzetten zodat je kindje lekker dichtbij is. Een ledikant is wat groter dan een wiegje. Het ledikant is ook geschikt vanaf de geboorte, net als het wiegje, maar kan langer gebruikt worden. Het ledikant gaat mee tot een leeftijd van 2,5 jaar. Wanneer je de keuze maakt voor een meegroei ledikant, ben je alvast op de toekomst voorbereid! Dit bedje is een slag groter dan een gewoon ledikant, maar kan worden omgebouwd tot een peuterbed door een spijlenzijde te verwijderen. Zo kan je kindje wanneer hij of zij groot genoeg is zelf in en uit het bedje klimmen. Het meegroei ledikant kan worden gebruikt tot een leeftijd van 5 jaar.

Een commode is ideaal voor het opbergen van alle babyspulletjes en natuurlijk voor het verschonen, verzorgen en aankleden van je kindje. Een baby commode kast met lades is helemaal ideaal, omdat je deze lekker overzichtelijk kan indelen. Zo heb je altijd alle spullen die je nodig hebt tijdens het verschonen binnen handbereik!

Een kledingkast biedt naast de commode nog wat extra ruimte voor het opbergen van alle kleding voor je kindje. Zo kan je alle kleding netjes ophangen of neerleggen op de legplanken. Je behoudt lekker het overzicht en je kan gemakkelijk de favoriete outfit voor je kindje terugvinden! Het voordeel van een kledingkast is dat hij een lange tijd mee kan gaan, en ook later op de kinderkamer nog goed gebruikt kan worden. Kies voor een tijdloos model en je weet zeker dat je er niet op uitgekeken zal raken.

Een babykamer 3 delig in veel verschillende stijlen

Er is veel keus op het gebied van het inrichten en aankleden van een babykamer doordat er heel veel verschillende stijlen en mogelijkheden zijn. Kies altijd voor meubels die bij jouw wensen en behoeften passen. Wanneer je voldoende ruimte in huis hebt is een babykamer 3 delig een hele goede keuze! Op deze manier heb je een babykamer set met gegarandeerd voldoende ruimte voor alle spullen van je kleintje.

Trendy en stoer: een zwarte babykamer

Wanneer je wilt gaan voor een industriële en trendy uitstraling is een zwarte babykamer iets voor jou! Zwart komt op dit moment veel voor in interieurs en wanneer de industriële stijl ook op andere plekken in huis voorkomt is het heel leuk om dit ook in de babykamer door te zetten. Stoer, maar ook helemaal van nu!

Als je gaat voor een zwarte babykamer, kan je kiezen voor volledig zwarte meubels of voor houten meubels met zwarte details. Het ligt er maar net aan wat jij zelf mooi vindt! Zwarte meubels geven vaak een chique en stijlvolle uitstraling aan de kamer. Houten meubels met zwarte details zijn wat stoerder. Als je alles in het zwart wat veel vindt, maar het toch wel gaaf vindt om terug te laten komen in de kamer, kan je ook kiezen voor één zwart meubel. Zet bijvoorbeeld een zwart ledikant neer zodat hij lekker opvalt en een echte eyecatcher is in de kamer.

Met neutrale meubels breng je rust in het interieur 

Voor een iets rustigere uitstraling is een neutrale babykamer een goede optie. Deze kamers passen goed in elk interieur en kunnen naar je eigen wens worden aangekleed met leuke accessoires. De natuurlijke materialen en de neutrale kleuren die in deze tijdloze babykamers worden gebruikt stralen rust uit en op deze manier creëer je een fijne geborgen plek voor je kindje. Een neutrale kamer is ook ideaal voor wanneer je nog niet weet of je een jongetje of meisje verwacht, of wanneer je de kamer geen specifiek thema wilt meegeven. Kortom, deze stijl is eigenlijk altijd goed!

Een complete babykamer kopen

Wanneer je een mooie complete babykamer set hebt gevonden kun je deze gemakkelijk online bestellen. Wanneer de babykamer eenmaal is bezorgd kun je gelijk beginnen met inrichten en een fijne plek voor jou en je kleintje creëren.

Wanneer je alle babykamers liever eens in het echt wilt bekijken, kom dan eens langs in een van onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Op de babykamerafdeling staan alle complete babykamers die je gemakkelijk van dichtbij kunt bekijken. Zo weet je zeker of je een kamer uitkiest die bij jou past!

Wanneer je een babykamer hebt besteld wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de babykamer speciaal voor jou besteld moet worden. Wanneer de kamer wel op voorraad is kun je de kamer ophalen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of gebruik maken van onze Baby & Tiener Bezorgservice. Je ontvangt van onze collega’s van de logistieke afdeling een e-mail met een voorgestelde leverdatum. We streven er naar om jouw babykamer binnen 10 werkdagen uit te leveren, mits voorradig.