Filteren

Schommelstoel - Kidsdepot

Een schommelstoel in de babykamer is superfijn om jou kindje rustig te voeden, troosten of een boekje voor te lezen. Een comfortabele schommelstoel voor mama is ook zeker heel belangrijk! Het voeden of troosten in een stoel zorgt altijd voor een comfortabele houding voor jou als ouder en voor jouw kindje. Uiteraard is een stoel in de kamer van jouw baby ook heel stijlvol en het maakt de kamer gezelliger.

6 producten

 1. KidsDepot Schommelstoel Jazzy White
  Waardering:
  0%
  € 99,95
 2. KidsDepot Schommelstoel Jazzy Black
  Waardering:
  0%
  € 99,95
 3. KidsDepot Schommelstoel Jazzy Pink
  Waardering:
  0%
  € 99,95
 4. KidsDepot Schommelstoel Jazzy Blue
  Waardering:
  0%
  € 99,95
 5. KidsDepot Schommelstoel Jazzy Seagreen
  Waardering:
  0%
  € 99,95
 6. KidsDepot Schommelstoel Jazzy Warm Grey
  Waardering:
  0%
  € 99,95

6 producten

Waarom een schommestoel in de babykamer? 

Een schommelstoel in de babykamer zorgt voor een fijne plek en maakt de ruimte gezelliger. Je kunt in de schommelstoel jouw kindje rustig voeden, troosten of een boekje voorlezen. Een comfortabele schommelstoel voor mama is zeker een musthave!  Het voeden of troosten in een stoel zorgt altijd voor een juiste houding voor jou als ouder en voor jouw kindje.

Zet de stoel op een goede plek in de kamer. De plek is belangrijk omdat je dan tijdens het troosten of voeden altijd alles binnen handbereik hebt. Wat is een goede plek voor de schommelstoel? Een fijne plek voor de schommelstoel is naast de commode. Op de commode zelf kun je dan de belangrijk spullen neerleggen en voor grotere artikelen zoals dekens is een grote opbergmand perfect! De dingen die je altijd in de buurt wilt hebben zijn een speen, hydrofiele doek, warme deken of zijn of haar favoriete knuffeltje.

Een stoel in de babykamer zorgt voor jarenlang plezier! 

Een pasgeboren baby vindt de schommelbewegingen fijn en wordt daar rustig van. Combineer de stoel in de babykamer met een bijpassend kussentje of plaid. Zo kun je een warme en knusse plek creëren.

Is jouw kindje wat groter geworden? Dan is de schommelstoel ook perfect om nog een verhaaltje te lezen voor het slapen gaan. Dit zorgt voor jarenlang plezier! Zet een hippe boekenkast naast de stoel neer en jouw kindje kan zelf het boekje uitkiezen.

Complete babykamer met een stijlvolle schommelstoel 

Je maakt de babykamer compleet met een schommelstoel te past bij de andere baby meubels. De kleuren en stijlen van een ledikant, commode en kledingkast zijn dan belangrijk. Je kunt de kleur stoel ook kiezen op basis van de kleur muur, behang of aankleding.

Wil je een schommelstoel in het echt bekijken? In onze winkels hebben wij volledig aangeklede babykamers, alles voor de ultieme inspiratie. Kom langs in een van onze Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!