Hangende wieg

Een hangende wieg biedt een heerlijk, veilig en geborgen slaapplekje voor je kindje. Het voordeel van zo’n baby bedje is dat je je kindje heel makkelijk in slaap kan wiegen. Je kindje zal heerlijk rustig worden van de schommelende beweging, omdat hij of zij dat nog gewend is van de beweging in de buik. De wieg bootst dezelfde beweging na, doordat hij alle kanten op gewiegd kan worden. Plaats het bedje in je eigen slaapkamer om je kindje ’s nachts lekker dichtbij je te hebben of zet hem neer in de babykamer om daar een fijne slaapplek te creëren!

3 producten

 1. Leander Classic Wieg Incl. Matras Grey
  Leander Classic Wieg Incl. Matras Grey
  Waardering:
  0%
   229,00
 2. Leander Classic Wieg Incl. Matras White
  Leander Classic Wieg Incl. Matras White
  Waardering:
  0%
   229,00
 3. Leander Classic Wiegje White Compleet
  Leander Classic Wiegje White Compleet
  Waardering:
  0%
   397,00
  Niet op voorraad

3 producten

Een hangende wieg voor je baby

Een hangende wieg is ideaal om een lekker slaapplekje te creëren voor je kindje in de eerste maanden na de geboorte. De wieg kan worden opgehangen aan het plafond of in een speciale standaard en zo kan je hem ophangen waar je maar wilt. Het voordeel van zo’n speciale standaard is dat je zeker weet dat de wieg stevig hangt en dat je geen gaten in het plafond hoeft te boren. Zo kan je hem ook nog eens makkelijk verplaatsen. Wanneer je het fijn vindt om je kindje de eerste maanden op je eigen slaapkamer te laten slapen, kan je de wieg hier gemakkelijk ophangen. Zo kan je je kindje goed in de gaten houden en ben je lekker in de buurt. Wanneer je kleintje een beetje onrustig is kan je het bedje heel gemakkelijk heen en weer schommelen doordat hij ophangt. Hij schommelt alle kanten op en zo ervaart je kindje hetzelfde gevoel wat hij of zij in de buik had. Je kindje zal snel weer rustig worden door de fijne beweging. Een hangende wieg kan worden gebruikt tot een leeftijd van ongeveer 6 tot 9 maanden. Vanaf deze leeftijd wordt het bedje te klein en wordt het tijd voor een ledikant! Zodra je kindje zelfstandig omhoog kan komen en rechtop kan zitten wordt het ook tijd voor een groter bedje, omdat je kindje anders zelf uit de wieg zou kunnen klimmen.

Een veilige en geborgen slaapplek

Een pasgeboren kindje vindt het fijn om een veilig en geborgen plekje te hebben om te slapen. Een ledikant is nog best groot voor een baby’tje, een wiegje biedt dan net wat meer geborgenheid. Een hangende wieg heeft vaak dichte zijkanten. Zo heeft je kindje heerlijk zijn of haar eigen veilige plekje. Het voordeel van een hangende wieg is dat hij veel troost kan bieden aan een kindje. De wieg bootst de bewegingen na die je kindje ook voelde in de buik, door het geschommel. Ook ziet zo’n hangende wieg er heel gezellig en speels uit in de ruimte. Naast dat het dus fijn is voor je kindje, is het voor jezelf ook leuk!

Een hangende wieg kopen

Heb je een hangende wieg gevonden voor je kindje? Je kan het baby bed gemakkelijk bestellen in de webshop. Wanneer je het assortiment wiegjes liever eens in het echt wilt bekijken ben je van harte welkom in één van onze vestigingen van de Baby & Tiener Megastore! Naast hangende wiegjes, vindt je hier ook co sleepers, rotan wiegjes en rieten wiegjes.