Rotan wieg

Een rotan wieg ziet er heel gezellig uit in de babykamer! Het wiegje biedt een veilige slaapplek voor je kindje, maar heeft ook een decoratieve functie doordat het zo’n mooie uitstraling heeft. De wiegjes zijn gemaakt van rotan, een natuurlijk en stevig materiaal. Het geeft een echte bohemian look aan de babykamer, een trend die helemaal van nu is! Het voordeel van dit wiegje is dat hij licht van gewicht is en dat je hem dus ook makkelijk kan verplaatsen. Vindt je het fijn om je kindje de eerste tijd na de geboorte op je eigen slaapkamer te laten slapen? Dan is de rotan wieg ook perfect!

4 producten

 1. Childhome Tipi Wieg 50X90 + Kledingrek
  Childhome Tipi Wieg 50X90 + Kledingrek
  Waardering:
  0%
   239,00
 2. Rotan Wieg Classic
  Rotan Wieg Classic
  Waardering:
  0%
   225,00
 3. Rotan Wieg Sunrise
  Rotan Wieg Sunrise
  Waardering:
  0%
   239,00

4 producten

Een rotan wieg in de babykamer

Een van de leukste dingen wanneer je in verwachting bent van je kindje is de babykamer inrichten! De babykamer inrichting bestaat uit een baby bedje, een commode en eventueel een kledingkast. Vaak wordt er als baby bed een ledikant gekozen, maar dit is nog best groot voor een pasgeboren kindje. Een kleinere en fijne oplossing hiervoor is een mooie wieg. Een wiegje is een stuk kleiner en biedt een veilige en geborgen slaapplek. Er zijn wiegjes verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Een van deze stijlen is de rotan wieg: een wieg gemaakt van natuurlijk en stevig materiaal met een echte boho-uitstraling. Dit bedje creëert een warme en gezellige sfeer in de kamer en ziet er heel leuk uit.

Een bohemian babykamer

Als jij weg bent van de bohemian stijl is dit super leuk om toe te passen in de babykamer! Maak gebruik van natuurlijke materialen en vrolijke kleuren en je zit altijd goed. Een perfect uitgangspunt hiervoor is een rotan baby wieg in de kamer. Dit wiegje gemaakt van natuurlijke materialen biedt een veilige slaapplek voor je kindje en is een echte eyecatcher in de kamer. Daarnaast kan je andere rotan accessoires in de kamer toevoegen, zoals een mooie lamp of een leuke spiegel. Kies voor de rest van de babykamer meubels in een neutrale kleur en houdt ook de muren lekker licht van kleur. Kleur toevoegen aan de ruimte kan je juist doen door te kiezen voor vrolijk gekleurde accessoires, zoals een mooi vloerkleed, een leuke plant en iets gezelligs aan de muur.

De overstap van een wiegje naar een baby ledikant

Een rotan wieg kan worden gebruikt vanaf de geboorte van je kindje tot een leeftijd van ongeveer 6 tot 9 maanden. Zodra je kindje zelfstandig rechtop kan zitten en overeind kan komen is het ook tijd om over te stappen op een groter bedje, zoals een baby ledikant. Anders kan je kindje namelijk zelf uit het bedje klimmen en dat levert onveilige situaties op. Een baby ledikant is groter en hoger dan een wiegje en heeft vrijwel altijd een verstelbare bodem. Zo kan de bodem op een wat lagere stand worden geplaatst, zodat je kindje niet zelf kan gaan klimmen.

Een rotan wieg kopen

Heb jij een mooi rotan wiegje gevonden voor je kindje? Je kan de wieg eenvoudig en veilig bestellen in de webshop. Wil je alle wiegjes liever in het echt bekijken? Kom dan langs in één van onze megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. In de winkels vindt je alles wat je nodig hebt voor je kleintje dat op komst is, van rotan wiegjes tot volledige babykamers en alle andere accessoires die je kan gebruiken om de kamer compleet te maken!