Complete kinderkamers

Met een complete kinderkamer ben je in één keer klaar. Deze meubelset bestaat uit een bed met bijpassende kast en bureau. De meubels van een complete kinderkamer zijn geheel op elkaar afgestemd en dat maakt het uitzoeken een stuk makkelijker. Je vindt bij onze webshop verschillende complete kinderkamers. Aan iedere stijl en budget is gedacht, zodat er altijd een complete kinderkamer is die bij je past. Benieuwd naar ons aanbod? Scroll snel verder en laat je inspireren!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

In één keer klaar met een complete kinderkamer!

Wordt je kindje te groot voor het ledikantje? Dan kan de zoektocht naar een stijlvolle kinderkamer beginnen! Om het samenstellen van de kinderkamer makkelijker te maken, hebben wij een ruime keuze aan complete kinderkamers. Een complete kinderkamer bestaat uit een bed, met bijpassende kast en bureau. Hierdoor ben je in één keer klaar! Je vindt bij ons al een complete kinderkamer vanaf €449,-.

Maak je kinderkamer compleet met bijpassende accessoires!

Een kinderkamer heeft veel verschillende functies. Er wordt geslapen, omgekleed, gespeeld en de spulletjes die je nodig hebt voor de verzorging van je kindje worden er bewaard. Om deze functies succesvol te kunnen vervullen, dient een kinderkamer ten minste uit de volgende basiselementen te bestaan, namelijk: een bed, kledingkast en bureau. Om de kinderkamer compleet te maken, kun je ook kiezen voor een bijpassende boekenplank of nachtkastje. Deze meubels zijn niet noodzakelijk, maar maken de verzorging van je kindje wel leuker en gemakkelijker. Bekijk hier ons aanbod:

Een complete kinderkamer kopen

Wil jij een complete kinderkamer kopen en heb je er een gevonden die voldoet aan al jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat jouw kinderkamer speciaal voor jou besteld moeten worden. Als de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de complete kinderkamer op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of gebruik maken van onze Baby & Tiener Bezorgservice. Je ontvangt van onze collega’s van de logistieke afdeling per mail een voorgestelde leverdatum. Wij streven er naar om jouw kinderkamer binnen 10 werkdagen uit te leveren, mits voorradig.