Logeermatras

Met een logeermatras creëer je binnen no-time een extra slaapplek! Het matras heeft een afmeting van 90 x 190 cm en kan in een slaaplade worden geplaatst. Bekijk op deze pagina het complete assortiment!

3 producten

3 producten

Een kindermatras 90 x 190 cm

Een kindermatras met een afmeting van 90 x 190 cm wordt vaak gebruikt als logeermatras. Het matras past namelijk perfect in een bedlade. Met een bedlade creëer je heel gemakkelijk en snel een extra slaapplek voor een vriendje of vriendinnetje. Ideaal, want het neemt weinig ruimte in beslag en kan netjes worden opgeborgen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een logeermatras?

Er is keuze uit matrassen van verschillende materialen. De meest populaire matrassen zijn gemaakt van polyether of koudschuim. Polyether is een synthetisch matras met een gesloten celstructuur. Het matras heeft een maximale draagcapaciteit van 80 kg. Dit is genoeg voor als er soms een vriendje of vriendinnetje van je kind komt logeren.

Een koudschuim matras is een duurzame keuze. Dit matras heeft een open celstructuur en is daardoor ventilerend, vochtregulerend en veerkrachtig. De ventilerende en vochtregulerende werking van het matras zorgen ervoor dat je kind ook tijdens warme nachten comfortabel kan slapen. De veerkracht van het matras zorgt ervoor dat het matras zich gemakkelijk aanpast aan de vorm van het lichaam en ook weer terugveert. Er ontstaat geen kuilvorming in dit kindermatras.  

Ga je het logeermatras gebruiken voor in een kinderbed met een afmeting van 90 x 190 of in een bedlade, alleen voor logees? Wanneer het logeermatras gebruikt wordt in een bedlade is het belangrijk om goed te letten op de dikte van het matras. Het is namelijk belangrijk dat het matras niet boven de rand van de lade uit komt, want dan kan de lade niet meer dicht.

Een logeermatras kopen

Heb je een logeermatras gevonden dat aan al je wensen voldoet en dat past in het kinderbed? Het matras kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Wil je meer weten over de verschillende matrassen en de voor- en nadelen van elk type? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier staan onze product experts voor je klaar die alles kunnen vertellen over de verschillende matrassen!