Little Dutch knuffels

Van speendoekjes tot aan een grote knuffelpop: het knuffelassortiment van Little Dutch is veelzijdig en uitgebreid! Knuffeltjes kunnen vaak al vanaf de geboorte aan je kindje worden gegeven en daardoor zal je kindje er heel lang plezier van hebben. Bekijk op deze pagina het complete assortiment Little Dutch knuffels en vindt de nieuwe favoriete knuffel voor je kindje!

Little Dutch knuffel

62 producten

Pagina
  1. Little Dutch Babypop Evi
    Little Dutch Babypop Evi
    Waardering:
    0%
     32,95
  2. Little Dutch Babypop Jim
    Little Dutch Babypop Jim
    Waardering:
    0%
     32,95
  3. Little Dutch Giftset Little Farm
    Little Dutch Giftset Little Farm
    Waardering:
    0%
     24,95
  4. Little Dutch Grijpbal - Baby Bunny
    Little Dutch Grijpbal - Baby Bunny
    Waardering:
    0%
     12,95
  5. Little Dutch Grijpbal Little Farm
    Little Dutch Grijpbal Little Farm
    Waardering:
    0%
     12,95
  6. Little Dutch Grijpbal Sailors Bay
    Little Dutch Grijpbal Sailors Bay
    Waardering:
    0%
     12,95
  7. Little Dutch Knijpspeeltje Little Goose
    Little Dutch Knijpspeeltje Little Goose
    Waardering:
    0%
     7,95
  8. Little Dutch Knijpspeeltje Sailors Bay
    Little Dutch Knijpspeeltje Sailors Bay
    Waardering:
    0%
     7,95
  9. Little Dutch Knuffel Kip 17cm Little Farm
    Little Dutch Knuffel Kip 17cm Little Farm
    Waardering:
    0%
     10,95
  10. Little Dutch Knuffel Koe 17cm Little Farm
    Little Dutch Knuffel Koe 17cm Little Farm
    Waardering:
    0%
     10,95
  11. Little Dutch Knuffel Koe 25cm Little Farm
    Little Dutch Knuffel Koe 25cm Little Farm
    Waardering:
    0%
     15,95

62 producten

Pagina

Een Little Dutch knuffel vanaf de geboorte van je kindje

Een knuffel geeft je kindje een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Daarom kan je vanaf kleins af aan al een knuffeltje aan je kindje geven. Ook is dat fijn voor later, want hoe ouder je kindje wordt, hoe meer waarde hij of zij aan de knuffel zal hechten. Zo zal je kindje direct al een vertrouwd gevoel hebben bij het knuffeltje. Als je kindje wat ouder is geeft een knuffel een vertrouwd gevoel en kan hij troost bieden. Ook dan is het dus fijn voor je kindje om een knuffel te hebben.

De verschillende soorten knuffels

Het assortiment Little Dutch knuffels bestaat uit speendoekjes, knuffelpoppen en knuffeldieren, in verschillende formaten. Alle knuffels zijn gemaakt van zacht pluche waardoor ze fijn aanvoelen voor je kindje en hij of zij er graag mee zal willen knuffelen!

Een speendoekje kan worden vastgemaakt aan de fopspeen van je kindje. Je kindje kan zo lekker spelen met het doekje en het is ook nog eens praktisch, want zo raak je de speen minder snel kwijt! Ook voor je kindje fijn, want die kan hem zelf ook makkelijk terugvinden op die manier. Sommige Little Dutch knuffeldoekjes zijn voorzien van verschillende labeltjes en stof texturen waar je kindje aan kan voelen. Super leuk en leerzaam, want zo kan je kindje nieuwe dingen ontdekken! Niet alleen leuk om mee te spelen dus, maar ook goed voor de ontwikkeling.

Een Little Dutch knuffelpop is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals pop Julia, Rosa, Eva en Jim. De poppen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat je er voor eentje kan kiezen die bij je kindje past! Ga je voor een klein popje wat makkelijk overal mee naartoe kan of voor een grotere waar je kindje heerlijk mee kan spelen?  

Naast de knuffeldoekjes en knuffelpoppen bestaat het assortiment ook uit andere Little Dutch knuffels. Deze knuffels maken onderdeel uit van de verschillende collecties waardoor ze perfect passen bij andere Little Dutch producten, zoals beddengoed en andere accessoires voor de babykamer. Zo is er een knuffel gans uit de Little Goose collectie en een knuffel vogel uit de Flowers & Butterflies collectie. Veel verschillende stijlen, voor ieder wat wils, maar ook onderling heel goed met elkaar te combineren!

De grote knuffels van Little Dutch zijn niet alleen leuk om mee te spelen, ze zijn ook leuk om neer te zetten als decoratie in de babykamer! Ze blijven gemakkelijk op zichzelf staan dus je kan ze neerzetten waar je maar wilt. Ze zijn dus ook leuk wanneer er even niet mee gespeeld wordt.

Een Little Dutch knuffel kopen

Heb jij een Little Dutch knuffel gevonden voor je kindje? Je kan de knuffel gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Is hij voorradig en heb je hem op een werkdag voor 15:00 uur besteld? Dan wordt hij dezelfde dag nog naar je opgestuurd!

De knuffeltjes zijn niet alleen leuk voor je eigen kindje, maar ook als kraamcadeautje! Wil je de knuffeltjes liever in het echt komen bewonderen? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Naast knuffels vindt je hier ook Little Dutch speelgoed, beddengoed, slaapzakjes, decoratie en andere spulletjes voor je kleintje. Hoe leuk is het om het knuffeltje te combineren met een bijpassende wiegdeken of aankleedkussenhoes?