Tweelingboxen

Heb jij twee kindjes thuis of één die wel wat extra ruimte kan gebruiken? Dan is een tweelingbox misschien iets voor jou. Een tweelingbox is namelijk een stuk ruimer dan een normale babybox. Zeker als kindjes ouder worden en lekker gaan spelen, kan de gewone babybox krap worden. Om de kindjes gezellig samen te laten spelen of samen in slaap te laten vallen is de tweelingbox ideaal! Benieuwd geworden? Scroll dan snel verder!

1 product

  1. Quax Tweelingbox Marie Lucca XL White
    Quax Tweelingbox Marie Lucca XL White
    Waardering:
    0%
    Normaal  409,00 Voor  368,10

1 product

Een tweelingbox voor dubbele pret

Heb jij twee kindjes thuis of één die wel wat extra ruimte kan gebruiken? Dan is de tweelingbox misschien iets voor jou. De tweelingbox is namelijk een stuk ruimer dan de normale babybox. Zeker als kindjes ouder worden en lekker gaan spelen, kan de gewone babybox krap worden. Om de kindjes gezellig samen te laten spelen of samen in slaap te laten vallen is de tweelingbox ideaal.

Eigenschappen van de tweelingbox

De bodemplaat van een tweelingbox kun je op verschillende hoogte instellen. Zo is het bij pasgeboren baby’s fijn om de bodemplaat hoog te plaatsen. Daardoor hoef je niet steeds diep te bukken en kun je gemakkelijk contact maken met de baby’s. Wanneer een kindje zich op gaat trekken aan de tweelingbox is het verstandig om de bodemplaat te verlagen. Zo blijft de tweelingbox veilig. De gemiddelde afmetingen van een tweelingbox zijn 75 x 122 cm.

Een tweelingbox kopen

Heb jij een tweelingbox gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel dan veilig en gemakkelijk via onze Baby & Tiener Megastore webshop. Na het plaatsen van jouw bestelling, wordt er gewacht tot je bestelling voorradig is. Het kan namelijk zo zijn dat de tweelingbox speciaal voor jou besteld moeten worden. Zodra de bestelling voorradig is, kun je ervoor kiezen om de tweelingbox op te halen in ons centrale afhaalmagazijn in Sliedrecht of om de tweelingbox op laten sturen. Je ontvangt dan van ons per mail een track & trace code zodat je je pakketje kunt volgen!