Boxkleden

Heb je een mooie box gevonden? Dan kan het leukste onderdeel beginnen, namelijk: het uitkiezen van een boxkleed! Aangezien de box vaak in de woonkamer staat, hebben wij de leukste boxkleden van dit moment verzameld op deze pagina. Aan iedere stijl, budget en afmeting is gedacht zodat je altijd een boxkleed vindt die perfect bij jouw interieur past. Nieuwsgierig geworden? Scroll dan snel verder!

106 producten

Pagina
 1. Nijntje Boxkleed Vintage Little Flowers
  Nijntje Boxkleed Vintage Little Flowers
  Waardering:
  0%
   59,95
 2. Nijntje Boxkleed Vintage Sunny Stripes
  Nijntje Boxkleed Vintage Sunny Stripes
  Waardering:
  0%
   59,95
 3. Quax Boxkleed Cactus
  Quax Boxkleed Cactus
  Waardering:
  0%
  Normaal  74,99 Voor  67,49
 4. Quax Boxkleed Giraffe
  Quax Boxkleed Giraffe
  Waardering:
  0%
  Normaal  74,99 Voor  67,49
 5. Quax Boxkleed Lion
  Quax Boxkleed Lion
  Waardering:
  0%
  Normaal  74,99 Voor  67,49
 6. Quax Boxkleed Pvc Clay Botanic
  Quax Boxkleed Pvc Clay Botanic
  Waardering:
  0%
  Normaal  38,00 Voor  34,20
 7. Quax Boxkleed Pvc Tijm Botanic
  Quax Boxkleed Pvc Tijm Botanic
  Waardering:
  0%
  Normaal  38,00 Voor  34,20
 8. Quax Boxkleed Rocking Horse
  Quax Boxkleed Rocking Horse
  Waardering:
  0%
  Normaal  74,99 Voor  67,49
 9. Quax Boxkleed Zebra
  Quax Boxkleed Zebra
  Waardering:
  0%
  Normaal  74,99 Voor  67,49

106 producten

Pagina

Stijl de babybox af met een gaaf boxkleed!

Nadat de perfecte babybox is gevonden kan wat ons betreft het leukste onderdeel beginnen, namelijk: het uitkiezen van een boxkleed. In de box gebruik je altijd een boxmatras en daar bovenop een boxkleed. Op deze manier creëer je een veilige en comfortabele ondergrond waar je kindje heerlijk kan liggen, rollen en spelen. Aangezien de box vaak in de woonkamer staat, hebben wij de leukste boxkleden van dit moment verzameld op deze pagina. Aan iedere stijl, budget en afmeting is gedacht zodat je altijd een boxkleed vindt die perfect bij jouw interieur past. Selecteer jouw favoriete merk en scoor het boxkleed van je dromen!

Ontdek de mooiste boxkleden in onze Megastores

Wil je de boxkleden liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs en breng een bezoek aan één van onze Megastores. Je vindt ons in Sliedrecht en in Capelle a/d IJssel. In beide Megastores vind je een groot assortiment boxen en boxkleden. Extra leuk: wil je het boxkleed graag gecombineerd zien met een box? Onze stylisten laten het je graag zien! Moeite met kiezen? Wij raden aan om voor twee boxkleden te gaan. Wanneer de ene in de was zit, kun je namelijk het andere boxkleed gebruiken. Ideaal!

Een boxkleed kopen

Heb jij een mooi boxkleed gevonden? Bestel dan veilig en eenvoudig via onze webshop. Is de bestelling voorradig en bestel je op werkdagen voor 15:00? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Zodat je het boxkleed de volgende dag al kunt gebruiken.

Twijfel je of kun je wat advies gebruiken over de het juiste boxkleed voor jouw baby? Kom dan eens langs en breng een bezoek aan één van onze Megastores of neem contact met ons op. Onze product experts graag voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van het perfecte boxkleed.