Stokke Clikk kinderstoelen

De Stokke Clikk is de ideale kinderstoel voor thuis, maar ook voor onderweg! De kinderstoel is compact, praktisch en functioneel. Hij kan moeiteloos binnen 1 minuut in elkaar worden gezet en ook weer uit elkaar worden gehaald. Zo kan de stoel worden opgeborgen als een compact pakketje. De kinderstoel kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 6 maanden tot een maximale leeftijd van 3 jaar. Bekijk op deze pagina alle Stokke Clikk kinderstoelen!

Stokke Clikk kinderstoel

6 producten

6 producten

De Stokke Clikk: een complete en praktische kinderstoel

De Stokke Clikk is een complete kinderstoel die kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 6 maanden tot een maximale leeftijd van 3 jaar. De kinderstoel kan heel gemakkelijk in elkaar worden gezet, binnen slechts 1 minuut. Voor het in- en uit elkaar halen van de kinderstoel is geen gereedschap nodig. De stoel is daardoor ook ideaal om mee te nemen als je een weekendje weg gaat of als je op vakantie gaat! Zo heb je op elke gewenste plek een comfortabele en praktische stoel waar je kindje in kan zitten.

De voetensteun van de stoel is verstelbaar, zodat hij de meest optimale ondersteuning biedt als je kindje groeit. De kinderstoel wordt geleverd inclusief een eetblad en een veiligheidstuigje. Zo is de Stokke Clikk gelijk klaar voor gebruik en kan je kindje gaan genieten van de eerste hapjes! Als je kindje groot genoeg is om zelfstandig in de stoel aan tafel te zitten, kunnen het eetblad en het veiligheidstuigje gemakkelijk van de stoel worden afgehaald.

De kinderstoel kan heel gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtig doekje. Het eetblad van de Clikk mag in de vaatwasser en het veiligheidstuigje kan worden gewassen in de wasmachine. Geen enkel probleem dus als je kindje heeft geknoeid met eten!

De Stokke Clikk kinderstoel kopen

De Stokke Clikk kinderstoel is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Er is los een reistas verkrijgbaar, waardoor je de kinderstoel heel gemakkelijk mee kan nemen als je ergens naartoe gaat. Wil je de kinderstoel bestellen? Wanneer hij wordt besteld op een werkdag voor 15:00 uur en hij is voorradig, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

Wil je de Clikk kinderstoel liever eens in het echt komen bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Onze productexperts staan hier voor je klaar om je alles te vertellen over deze complete Stokke kinderstoel!