Stokke Steps

De Stokke Steps is een stijlvolle meegroei kinderstoel die prachtig zal staan in ieder interieur! De kinderstoel heeft ronde vormen, houten details en een Scandinavische uitstraling. Bijna alle onderdelen van de stoel kunnen worden aangepast zodat je kindje op elk moment de juiste steun krijgt en het beste comfort. Vanaf jongs af aan kan je kindje al meedraaien met het gezin met deze comfortabele kinderstoel! Ben jij benieuwd naar alle voordelen van de Stokke Steps? Bekijk hieronder het complete assortiment!

8 producten

8 producten

De Stokke Steps: een 5-in-1 zitsysteem

De Stokke Steps is voorzien van een 5-in-1 zitsysteem. De kinderstoel kan worden gebruikt vanaf de geboorte in combinatie met de los verkrijgbare wipstoel. Zo kan je kindje vanaf de geboorte al bij je aan tafel zitten en deelnemen aan het gezinsleven. De wipstoel kan ook los worden gebruikt, zonder dat hij op de Steps kinderstoel wordt geplaatst.

Als je kindje uit de wipstoel is gegroeid, kan de kinderstoel worden uitgebreid met de los verkrijgbare Baby Set en het bijpassende eetblad. De Baby Set kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden. Door het eetblad op de Steps kinderstoel te plaatsen kan je kindje gaan genieten van de eerste hapjes.

Als je je kindje dichter bij de tafel wilt neerzetten kan het eetblad ook gemakkelijk van de kinderstoel worden afgehaald. Wanneer je kindje ook uit de Baby Set is gegroeid kan ook deze van de kinderstoel af worden gehaald. Nu kan je kindje zelf op de stoel zitten en er nog lang plezier van hebben! Door de verstelbare voetensteun zal je kindje gemakkelijk zelfstandig op de stoel kunnen klimmen.

Doordat bijna alle onderdelen van de stoel kunnen worden aangepast, krijgt je kind op elk moment de juiste steun en het beste comfort. De ronde zitting en rugleuning geven je kindje een optimale ergonomische ondersteuning.

Jarenlang plezier van de Stokke kinderstoel

De Stokke kinderstoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met een uitstekende kwaliteit, hebben een stevige constructie en zijn ontworpen om jarenlang plezier van te beleven! Het tijdloze Scandinavische design van de Stokke Steps kinderstoel zorgt ervoor dat de stoel prachtig zal staan in ieder interieur. Er is keuze uit verschillende neutrale kleuren, waardoor je gegarandeerd een model kan vinden dat bij jou in huis past!

Het voordeel van de Stokke Steps is dat de kinderstoel volledig in elkaar kan worden gezet zonder gereedschap. Ook het wipstoeltje en de Baby Set kunnen op deze manier moeiteloos op de kinderstoel worden geplaatst.

De Stokke Steps kopen

De Stokke Steps kinderstoel is verkrijgbaar in het zwart en het wit. Hierbij kan worden gekozen voor grijze, zwarte of witte stoelpoten. Heb je een kinderstoel gevonden die bij jou past? De Steps kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Bestel je de kinderstoel op een werkdag voor 15:00 uur en is hij op voorraad? Dan wordt hij dezelfde dag nog naar je opgestuurd!

Wil je de Stokke kinderstoelen liever in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier staan onze productexperts voor je klaar, die je graag alles vertellen over de verschillende kinderstoelen.