Stokke Tripp Trapp

De Stokke Tripp Trapp is een van de meest populaire kinderstoelen van dit moment. De kinderstoel groeit mee met je kindje en kan vanaf de geboorte worden gebruikt tot ver na de tienerjaren, tot een maximaal gewicht van 85 kg. Het strakke Scandinavische design zorgt ervoor dat de kinderstoel mooi staat in ieder interieur. De stoel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor je kan kiezen voor een stoel die bij jouw inrichting past! Ben je nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Scroll snel verder en bekijk alle Stokke Tripp Trapp kinderstoelen!

Stokke Tripp Trapp

55 producten

Pagina
 1. Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Black
  Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Black
  Waardering:
  0%
   259,00
 2. Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Natural
  Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® Natural
  Waardering:
  100%
  (1)
   259,00
 3. Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® White
  Stokke® Kinderstoel Tripp Trapp® White
  Waardering:
  0%
   259,00

55 producten

Pagina

De Stokke Tripp Trapp: een stoel voor het leven

De Tripp Trapp is in 1972 ontworpen door Peter Opsvik. De stoel is gemakkelijk te herkennen aan het iconische, strakke Scandinavische design. Het stevige materiaal en het unieke ontwerp zorgen ervoor dat de stoel stevig staat en niet om kan vallen.

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel groeit mee met je kindje. De stoel kan in combinatie met verschillende accessoires worden gebruikt vanaf de geboorte tot ver na de tienerjaren, tot een maximaal gewicht van 85 kg. De kinderstoel is ontworpen om je kindje dichterbij te brengen en om de interactie aan tafel te stimuleren. De kinderstoel is ergonomisch dankzij de speciaal gevormde rugleuning en het verstelbare zitvlak. Dit zorgt ervoor dat je kindje optimaal ondersteund wordt op welke leeftijd dan ook.

Eigenschappen van de Stokke Tripp Trapp kinderstoel

De Stokke Tripp Trapp is ontworpen zodat je kindje zich vrij kan bewegen. De zitplank en de voetenplank zijn verstelbaar, waardoor ze altijd op een comfortabel hoogte kunnen worden ingesteld.  Het voordeel van dat de kinderstoel meegroeit met je kindje is dat je kleintje al vanaf het begin af aan met het hele gezin mee kan doen. Vanaf de geboorte kan de stoel in combinatie met de Newborn Set al aan tafel worden gezet, zodat je kindje dicht bij je in de buurt is. Doordat je kindje al vanaf kleins af aan een centrale plek aan tafel inneemt leert en ontwikkelt je baby zich op natuurlijke wijze.

Maak de set compleet met bijpassende accessoires

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de Stokke Tripp Trapp, waardoor hij gebruikt kan worden vanaf de geboorte van je kindje. Met deze accessoires zal je kindje op elke leeftijd de perfecte ondersteuning krijgen.

Met de Stokke Newborn Set kan de kinderstoel al vanaf de geboorte van je kindje worden gebruikt. Dit accessoire kan gemakkelijk op de kinderstoel worden geplaatst en je kindje kan hierin lekker liggen. Het voordeel van de Tripp Trapp in combinatie met de Newborn Set is dat je je kindje heel gemakkelijk lekker dicht bij jezelf in de buurt kan neerzetten. Vanaf het begin af aan kan je kleintje al meedoen met het gezin! De Newborn Set kan worden gebruikt tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden.

Is je kindje uit de Newborn Set gegroeid? Dan kan de Stokke Baby Set op de Tripp Trapp worden geplaatst. De Baby Set kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. In de Baby Set zit je kindje veilig en stevig vast. Zo kan je kindje gezellig bij je aan tafel zitten en genieten van de eerste hapjes!

Als je kindje uit de Baby Set is gegroeid kan deze gemakkelijk van de kinderstoel af worden gehaald en kan je kindje zelfstandig op de stoel zitten. De zit- en voetenplank van de kinderstoel kan in hoogte en diepte worden versteld, zodat de stoel altijd op een comfortabele hoogte kan worden ingesteld voor je kindje.

De Stokke Tripp Trapp kopen

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in twee soorten hout; beukenhout en eikenhout. Zo is er altijd wel een stoel die mooi zal staan in jouw interieur! De stoel is voorzien van een krasbestendige laag, waardoor je de stoel heel gemakkelijk kan afnemen wanneer hij vies is geworden.

Heb je een Tripp Trapp kinderstoel gevonden die bij jou en je kindje past? De stoel kan gemakkelijk en veilig worden besteld in de webshop. Is de stoel op voorraad en wordt hij voor 15:00 uur besteld? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden! Wil je de Stokke kinderstoel liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!