Onderdelen 1 tot 72 van totaal 85

Onderdelen 1 tot 72 van totaal 85

Bureaus

Onmisbare accessoire: kinderbureau

Wie denkt aan de inrichting van een kinderkamer, komt al snel uit op een bed, een kast en misschien iets als een nachtkastje. Een kinderbureau is echter ook onmisbaar! Kinderen krijgen tegenwoordig op steeds jongere leeftijd huiswerk en dan is het makkelijk om dat aan een eigen bureau te kunnen maken. En is er nog geen huiswerk? Dan is een bureau natuurlijk heerlijk om aan te knutselen, te lezen of gewoon aan te spelen. Kortom, redenen genoeg om de kinderkamer te voorzien van een leuk kinderbureau!

Kinderbureaus op maat

Een kinderbureau lijkt natuurlijk op een gewoon bureau, met één groot verschil: het is helemaal op maat van kinderen. Kinderbureaus zijn over het algemeen wat kleiner en vooral ook lager. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in heel veel uitvoeringen. U kunt gaan voor een 'eenvoudig' houten exemplaar, maar het is ook leuk om te kiezen voor één van de kinderbureaus met bijvoorbeeld een Disney-thema.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u koopt al uw kinderbureaus gemakkelijk online via Baby & Tiener. Baby & Tiener is dé online megastore voor alles wat met kinderen te maken heeft. Wij bieden een ongekend groot assortiment, met producten voor alle leeftijden. Kortom, op Baby & Tiener kunt u altijd rekenen!

Bezoek ook onze winkel

Wilt u niet alleen een leuk kinderbureau, maar kan de hele kinderkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij verkopen naast bureaus ook andere meubels, maar ook leuke accessoires, zoals decoratie en muurstickers. U kunt ze online bestellen, maar u kunt ook een bezoek brengen aan één van onze megastores. Wij hebben vestigingen in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel. In die megastores wordt u natuurlijk vriendelijk geholpen door onze medewerkers. Toch liever online bestellen? Bij veel bestellingen geldt dat ze vanaf een orderwaarde van €99,99 gratis bij u thuis worden bezorgd!

Let op: voor (grote) meubels en leveringen naar Duitsland en België gelden uitzonderingen. Hiervoor kunt u de verzendvoorwaarden lezen of contact opnemen met onze klantenservice. Zij vertellen u er graag meer over, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.