Disney Collectie

Disney is van alle generaties: ook kinderen van tegenwoordig kunnen nog volop genieten van de nieuwe Disney-figuren. Zo veel, dat voor veel kinderen een Disney kinderkamer een echte droom is. Die droom kunt u nu werkelijkheid maken, samen met Baby & Tiener. Baby & Tiener is dé megastore voor alles wat met kinderen te maken heeft. Ook voor de volledige inrichting van een Disney kinderkamer kunt u bij ons terecht. Er is voor ieder wat wils, voor jongens en voor meiden.

Diverse collecties voor de Disney kinderkamer

Het assortiment voor een speciale Disney kinderkamer is onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor alles in het thema van 'Cars' of 'Turtles'. Voor meiden is een kamer volgens het thema 'Minnie Mouse' of 'Princess' misschien weer veel leuker. Klik op het thema van uw keuze en u ziet direct wat de verschillende mogelijkheden zijn. Bestel bijvoorbeeld een fantastisch ledikant in stijl, of ga voor leuke accessoires als een boekenrek of een speelgoedkist.

Een belangrijk voordeel van bestellen bij Baby & Tiener is dat u altijd kunt rekenen op aantrekkelijke prijzen. Niet voor niets bieden wij onze klanten een laagste prijs garantie. Prijzen vergelijken is dus helemaal niet nodig.

Levering uit voorraad

Een ander voordeel van Baby & Tiener is dat u (en uw kind!) helemaal niet lang hoeft te wachten op het inrichten van een heuse Disney kinderkamer. Wij beschikken namelijk over een grote voorraad en kunnen daarom vrijwel alles de volgende dag al leveren. Plaats uw bestelling voor 15:00 en wij zorgen ervoor dat deze de volgende dag al bij u afgeleverd wordt. Afhalen kan natuurlijk ook; wij beschikken over eigen megastores in Sliedrecht en Capelle a/d IJssel. Daar kunt u ons hele assortiment ook met eigen ogen bekijken. Meer weten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.