Vacature Weekendhulp Capelle a/d IJssel

Vacature Weekendhulp Capelle a/d IJssel

Zit jij op school en zou jij het ontzettend leuk vinden om in je vrije tijd verkoopervaring op te doen? Vind jij het leuk om klanten te adviseren en geeft het jou een heerlijk gevoel wanneer jij klanten succesvol kan begeleiden bij het vervullen van hun wensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct en kom ons verkoopteam in Capelle a/d IJssel versterken!

Functie omschrijving

Voor ons filiaal in Capelle a/d IJssel zijn wij op zoek naar een leuke collega die ons verkoopteam in de weekenden komt versterken. Met jouw uitgebreide productkennis (geen paniek, wij leren jou de fijne kneepjes van het vak!) adviseer jij (toekomstige) ouders over kinderwagens, autostoeltjes, wiegjes en nog veel meer!

Je bent enthousiast en behulpzaam en vindt het heerlijk om klanten succesvol te begeleiden bij het vervullen van hun wensen. Bovendien heb je affiniteit met de babybranche en ben je flexibel ingesteld. Samen met je collega's zorg je voor een inspirerende winkelomgeving en een fijne open sfeer. Verkopen en je verdiepen in onze producten zie jij als een toffe uitdaging. Jij weet wat de klant nodig heeft en de klant is blij met jouw hulp!

Profiel en functie eisen

  • Je bent beschikbaar op zaterdag (10:00-17:00) en/of zondag (12:00-17:00)
  • Je bent gek op klantcontact
  • Je hebt affiniteit met de babybranche en vindt het leuk om je hier in te verdiepen

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid om samen met een jong en enthousiast team ambitieuze resultaten te bereiken
  • Veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
  • Een marktconform salaris en personeelskorting op onze producten
  • Een plezierige werkomgeving in een dynamische organisatie

Hebben wij je aandacht getrokken? Stuur dan snel een mailtje met jouw motivatiebrief en CV naar anneroos@babyentiener.nl!

 

Vacature