Bewaarbakjes

Bewaarbakjes voor de moedermelk zijn speciaal ontworpen voor een veilige opslag van de moedermelk. Bewaarbakjes voor moedermelk komen goed van pas wanneer direct borstvoeding geven niet mogelijk is, maar het geven van borstvoeding wel de voorkeur heeft. Op deze pagina vind je de meest populaire bewaarbakjes van dit moment. Scroll snel verder en ontdek ons assortiment!

11 producten

11 producten

Bewaarbakjes om moedermelk in te bewaren

Het geven van borstvoeding is een van de meest natuurlijk manieren om je kindje te voeden. Moedermelk bevat namelijk speciale vitamines en mineralen die bijdragen aan de ontwikkeling van je baby. Bewaarbakjes voor moedermelk komen goed van pas wanneer direct borstvoeding geven niet mogelijk is, maar het geven van borstvoeding wel de voorkeur heeft. Bijvoorbeeld wanneer je na je zwangerschapsverlof weer aan het werk gaat. Op de bewaarbakjes kun je nauwkeurig aflezen hoeveel milliliter melk er in het flesje zit.

Moedermelk bewaarbakjes kopen

Moedermelk bewaarbakjes koop je bij Baby & Tiener Megastore. Je vindt bij ons het grootste assortiment moedermelk bewaarbakjes én je profiteert van de laagste prijsgarantie! Zijn de moedermelk bewaarbakjes op voorraad en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag! Je ontvangt van ons een track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.

Hulp nodig bij het vinden van geschikte moedermelk bewaarbakjes?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het best lastig kan zijn om een online geschikte moedermelk bewaarbakjes te vinden. Onze product experts staan daarom graag voor je klaar om je te begeleiden bij deze zoektocht. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, chat, e-mail, telefoon of social media. Wil je de bewaarbakjes graag liever eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Laat je inspireren door onze mooie shop-in-shops van o.a. Avent, Difrax en Lansinoh! Wanneer mogen wij jou begroeten in één van onze prachtige Megastores? Klik hier voor onze contactgegevens en plan jouw bezoek!