Flesspenen

Heb jij een geschikte fles voor je baby gevonden? Dan raden wij aan om een setje flesspenen erbij te kopen. Om de zes weken dienen flesspenen namelijk te worden vervangen in verband met slijtage. Je vindt op deze pagina flesspenen voor iedere levensfase van je baby. Met een ruime keuze aan topmerken, zijn er altijd flesspenen te vinden perfect passen bij jouw babyfles. Scroll snel verder en ontdek ons aanbod flesspenen!

36 producten

Pagina

36 producten

Pagina

Flesspenen scoor je bij Baby & Tiener Megastore!

Op deze pagina hebben wij de populairste flesspenen van dit moment verzameld. Aan iedere levensfase, type fles en merk is gedacht, zodat je altijd geschikte flesspenen vindt voor jouw babyfles. Wist je trouwens dat je om de zes weken flesspenen moet vervangen? Zorg dus dat je goed voorbereid bent! Selecteer jouw favoriete merk en scoor de flesspenen die bij jouw babyfles passen!

Flesspenen voor je baby kopen

Heb jij geschikte flesspenen gevonden? Bestel dan veilig en eenvoudig online. Zijn de flesspenen op voorraad en plaats je de bestelling op een werkdag voor 15:00? Dan zorgen wij dat jouw pakketje dezelfde dag nog wordt verstuurd. Je ontvangt van ons een e-mail met track & trace code, zodat je je pakketje kunt volgen.

Hulp nodig bij het vinden van geschikte flesspenen?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het kiezen van flesspenen best lastig kan zijn. Onze product experts staan daarom voor je klaar voor het geven van het beste advies en bieden graag hulp bij het vinden van geschikte flesspenen. Je kunt ons bereiken via WhatsApp, chat, e-mail, telefoon of social media. Wil je de flesspenen liever eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Laat je inspireren door onze mooie shop-in-shops van o.a. Dr. Browns, Difrax, Avent, Suavinex en Munchkin! Wanneer mogen wij jou begroeten in één van onze prachtige Megastores? Klik hier voor onze contactgegevens en plan jouw bezoek!