AeroMoov Campingbed Instant Travelcot Grey Rock AeroSleep

AeroMoov Campingbed Instant Travelcot Grey Rock

Het instant reisbed van AeroMoov zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden!

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Leverbaar met levertijd ?
€ 149,00
 
naar boven Productinformatie

Het instant reisbed van AeroMoov zet je op en vouw je op in slechts enkele seconden! Het is superlicht en compact en je neemt het overal mee naartoe. Bovendien beantwoordt het aan de strengste veiligheidsnormen.

Het AeroMoov Instant reisbed weegt nog geen 5kg! Gedaan met het meezeulen van een zwaar reisbed, zelfs grote broer of zus kan het reisbed makkelijk met zich meedragen.

De opbergtas van het Instant reisbed is elegant en slank. Daardoor kan je het reisbed in de smalste nissen opbergen. Naast de kleerkast, onder de trap of waar je nog een gaatje vindt!

Een logeerpartijtje bij oma en opa, op bezoek bij vrienden, op het strand of gewoon thuis in de tuin: het reisbedje neem je altijd mee en geeft je kleintje de kans een heerlijk dutje te doen.

Dankzij de transparante zijkanten kan je kleintje ook lekker spelen zonder dat je hem ook maar één seconde uit het oog verliest.Voor baby’s is er een tussenniveau voorzien, zodat je niet zo diep hoeft te reiken voor je baby. Wanneer ze rechtop kunnen zitten is het tijd om de overstap te maken naar het onderste niveau! Op die manier slaapt en speelt je kindje altijd op de veiligste manier.

De matras is makkelijk aan te passen. Er zijn ook 2 voetholtes voorzien die mama’s en papa’s rug sparen.De kwalitatieve PU-schuim matras is 3cm dik en biedt optimale rugondersteuning.

Het Instant reisbed beantwoordt aan de strengste veiligheidsnormen EN716-1-2008 en A1-2013. 

naar boven Productattributen

General

Merk AeroSleep
Naam AeroMoov Campingbed Instant Travelcot Grey Rock

Specificaties

Garantie Standaard fabrieksgarantie
Collectiejaar 2019
Verrijdbaar
Ritsbare opening
Inclusief reistas
Inclusief matras
Afmetingen 130 x 63 x 92
Kleur Grijs
Model AeroMoov
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: AeroMoov Campingbed Instant Travelcot Grey Rock

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit
Gebruik
Algemeen
naar boven Product video
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.