Baby & Tiener Megastore Capelle a/d IJssel

In Baby & Tiener Megastore Capelle a/d IJssel vindt je alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en voor de verzorging van je pasgeboren baby, peuter en kleuter! In de Megastore vindt je alle topmerken onder één dak en doe je inspiratie op in de prachtige shop-in-shops van grote merken als Joolz, Cybex, Bugaboo, Easywalker, Bopita, Little Dutch en Jollein. Ontdek meer dan 260 kinderwagens en test jouw favoriet zelf uit op de testbaan! Opzoek naar een babykamer? Neem dan een kijkje in de babykamer showroom en doe inspiratie op wanneer je door alle prachtig ingerichte babykamertjes heenloopt!

Onze product experts staan voor je klaar en geven graag persoonlijk advies! Zo zorgen jullie samen voor het compleet maken van jouw uitzetlijst.

Baby & Tiener Megastore Capelle a/d IJssel

Persoonlijk advies

Onze experts helpen en adviseren je graag in onze megastore. Kom gezellig langs of plan een afspraak in met één van onze personal shoppers!

Wil je even bijkomen na het bekijken van alle baby spulletjes? Kom dan even een kopje koffie of thee drinken in onze koffiehoek! Neem even de tijd voor jezelf om tot rust te komen en denk nog eens na over alles wat je hebt gezien.

Baby & Tiener Megastore Capelle a/d IJssel | Baby & Tiener

Alle topmerken onder één dak

In Baby & Tiener Megastore Capelle a/d IJssel vindt je alle babyspullen die je nodig hebt onder één dak. Kom langs en ontdek meer dan 260 kinderwagens van o.a. Joolz, Cybex, Stokke, Easywalker en Bugaboo! Test jouw favoriete kinderwagen op de kinderwagen testbaan en ervaar zelf hoe het is om erachter te lopen. Dit is de ultieme kans om de verschillende kinderwagens met elkaar te kunnen vergelijken! Natuurlijk kunnen alle buggy’s ook worden getest op de testbaan.

Ook voor autostoeltjes ben je aan het goede adres! Test de autostoeltjes zelf uit en ontdek welke autostoel het beste bij jou past.

Baby & Tiener Megastore Capelle a/d IJssel | Baby & Tiener

In de babykamer showroom vindt je meer dan 60 babykamers. De babykamers van o.a. Bopita, Cabino, Born Lucky, Quax en Leander zijn stuk voor stuk ingericht met bijpassende accessoires. Zo doe je alvast inspiratie op voor je eigen kamertje! Neem je ook gelijk een kijkje bij alle babykamer aankleding?

Baby & Tiener Megastore Capelle a/d IJssel | Baby & Tiener Megastore

Naast kinderwagens, autostoeltjes en babykamertjes vindt je in onze Megastore ook alle andere spullen die je nodig hebt voor je kindje. Shop de mooiste babykleding van o.a. Noppies, Dirkje, Levv en Z8 in maat 44 t/m 80. Kijk rond tussen alle drinkflessen, borstkolven en spuugdoekjes en vraag onze product experts om persoonlijk advies! 

Neem alvast een kijkje in Megastore Capelle a/d IJssel