Bebe-Jou Thermoblok wit Bebe-jou

Bebe-Jou Thermoblok Wit

Het Bebe-Jou thermoblock is een handige thermometer voor het Bebe-Jou thermobad, waardoor je in één oogopslag de exacte temperatuur van het badwater af kunt lezen en op de graad nauwkeurig kunt volgen.

Lees verder

Wees de eerste om dit product te beoordelen

Status: Op voorraad (voor meubels geldt binnen 10 werkdagen bezorgd) ?
€ 10,25
 
naar boven Productinformatie

Het Bebe-Jou thermoblock is een handige thermometer voor het Bebe-Jou thermobad, waardoor je in één oogopslag de exacte temperatuur van het badwater af kunt lezen en op de graad nauwkeurig kunt volgen. Het thermoblock functioneert tegelijkertijd ook als badstop in het thermobad, zodat het water in het badje blijft zitten. Dit thermoblock wordt standaard bij het Bebe-Jou thermobad geleverd en hoeft alleen los besteld te worden als je het kwijtraakt of iets dergelijks!

naar boven Productattributen

General

Merk Bebe-jou
Naam Bebe-Jou Thermoblok Wit

Specificaties

Maat
Garantie Standaard fabrieksgarantie
Kleur Wit
Model Thermoblok
naar boven Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen reviews

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een review over: Bebe-Jou Thermoblok Wit

Hoe waardeert u dit product? *

Algemeen
Prijs
Kwaliteit
Gebruik
naar boven Service en Garantie
De garantie op doorgaans alle artikelen, tenzij anders aangeven, is normaliter de fabrieksgarantie die de fabrikant standaard biedt. Vaak vindt u de precieze garantietermijn in de gebruiksaanwijzing van het artikel. Indien deze niet aanwezig is dan geldt de wettelijke garantietermijn.

Mocht u verder nog vragen hebben, verzoeken wij u eerst de veelgestelde vragen door te nemen op deze website. Indien het gewenste antwoord hier niet tussen staat kunt u altijd een bericht sturen aan onze klantenservice.

Handige tip!

Gebruik bij het monteren van meubelen geen schroeftol/machine, maar gewoon een schroevendraaier. Hiermee voorkomt u schade aan de meubelen.