Blog - De voordelen van de nieuwe Bugaboo buggy Butterfly

Het is tijd om op pad te gaan met de nieuwe Bugaboo buggy Butterfly! De buggy is compact, licht van gewicht en mag zelfs mee als handbagage in het vliegtuig. Ideaal voor als je een dagje weg gaat maar ook voor op vakantie!

Bugaboo buggy Butterfly

Compact en licht van gewicht

Met de Bugaboo Butterfly ga je onbezorgd met je kindje op pad. Met deze urban buggy is geen uitdaging te gek! De kinderwagen kan in slechts één seconde worden in- en uitgeklapt zodat je binnen no-time onderweg bent. Het inklappen kan met één hand, zodat je altijd een hand vrij hebt voor je kindje. Het inklappen van de buggy is heel eenvoudig doordat de zitting, beensteun of accessoires niet hoeven worden aangepast. De buggy vouwt heel gemakkelijk ineen.

Op de buggy zitten slimme witte indicatoren. Deze geven aan dat de kinderwagen veilig is uitgeklapt. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je veilig met je kindje kan gaan wandelen!

Bugaboo buggy Butterfly

De buggy kan worden opgeklapt tot een heel compact pakketje. Zo kan je hem gemakkelijk meenemen in de achterbak van de auto, draag je hem moeiteloos over je schouder en mag hij zelfs mee als handbagage in het vliegtuig! De buggy weegt slechts 7 kg.

Bugaboo buggy Butterfly

Comfortabel op pad

Compact en licht van gewicht, maar ook heel comfortabel voor je kindje! De buggy is voorzien van geavanceerde vierwielvering waardoor hij comfortabel rijdt over elke ondergrond. Ook kan hij moeiteloos worden gemanoeuvreerd met één hand door stad en land. De zitting is lekker ruim, heeft een gewatteerde stoelinzet en een hoge rugleuning, zodat je kindje altijd de juiste ondersteuning krijgt. De rugleuning van de buggy kan worden versteld in verschillende posities. Is je kindje moe en is het tijd voor een dutje? Leg de zitting plat en je kindje kan lekker een dutje doen!

Bugaboo buggy Butterfly

De Bugaboo buggy Butterfly kan worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten, vanaf een leeftijd van ongeveer 6 maanden. De buggy is voorzien van een vijfpuntsgordel met snelsluiting, waardoor je je kindje moeiteloos vast maakt in de zitting.

Van alle gemakken voorzien

Doordat de buggy zo gebruiksvriendelijk is, is hij ideaal om overal mee naartoe te nemen! Schijnt het zonnetje? Dankzij de grote zonnekap met vier panelen en uittrekbaar breezy paneel zit jouw kindje altijd lekker in de schaduw. Het breezy paneel zorgt voor optimale ventilate in de buggy.

De grote bagagemand met een draaggewicht van 8 kg zorgt ervoor dat je alle essentiële spulletjes voor je kindje heel gemakkelijk mee kan nemen. Heel handig voor als je een dagje op pad gaat zodat je alles wat je nodig hebt moeiteloos mee kan nemen!

Bugaboo buggy Butterfly

Wil je meer informatie over de Bugaboo buggy Butterfly? Bekijk het onderstaande filmpje en je komt er achter wat er nou zo fijn is aan deze compacte buggy!

Geplaatst op 30 mei 2022