Blog - Welke buggy’s mogen mee als handbagage in het vliegtuig?

Ga jij met je kleintje met het vliegtuig op vakantie? Dan is een buggy die mee mag in de handbagage ideaal! Een compacte buggy kan je dus gewoon zelf meenemen het vliegtuig in en zodra je uit het vliegtuig komt heb je de buggy gelijk weer binnen handbereik. Geen gesjouw met je kindje en alle spullen, gewoon je kindje gemakkelijk in de buggy zetten en tijd om van de vakantie te gaan genieten!

Cybex Libelle

De voordelen van het meenemen van een buggy in de handbagage

Een compacte buggy die als handbagage in het vliegtuig past is super handig als je samen met je kindje met het vliegtuig op vakantie gaat! Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over of de buggy wel mee mag tot het vliegtuig of dat hij al veel eerder afgegeven moet worden. Een buggy die mee kan als handbagage kan gewoon worden meegenomen het vliegtuig in. Zo kan je kindje de hele weg gewoon lekker in de buggy blijven zitten en heb jij je handen vrij om de rest van de spullen te dragen. Ook als je aangekomen bent op je vakantieadres is het ideaal dat je direct uit het vliegtuig de buggy weer snel kan uitklappen. Zo ben je gelijk klaar om samen lekker van de vakantie te gaan genieten en hoef je je geen zorgen te maken over wanneer je de buggy weer terug krijgt.

Een lichte en compacte buggy is ook op het vakantieadres zelf heel handig. Zo neem je hem moeiteloos overal mee naartoe en kan je kindje op elk gewenst moment lekker even zitten in de buggy. Ook na de vakantie zal de buggy goed van pas komen, want hij zal gemakkelijk passen in de achterbak van bijna elke auto!

Buggy voor in het vliegtuig

Joolz Aer

De Joolz Aer is een buggy die alles biedt wat jij zoekt: lichtgewicht, compact, veel opbergruimte en een stijlvol uiterlijk! Dankzij de goede vering op alle vier de wielen rijdt de Joolz Aer buggy soepel en comfortabel over elk terrein. Ideaal dus voor op vakantie als je onverwachts aankomt bij een hobbelig kronkel paadje. Zo rij je hier onbezorgd over heen en kan je het avontuur samen voortzetten! Je kindje kan in de Joolz Aer buggy tot een maximaal gewicht van 18 kg. De buggy weegt zelf slechts 6 kg.

Joolz Aer Buggy   Joolz Aer Buggy   Joolz Aer Buggy

Babyzen YOYO

De Babyzen YOYO is compact, licht van gewicht, heel gemakkelijk in te klappen en kan natuurlijk ook mee als handbagage in het vliegtuig! Deze gebruiksvriendelijke buggy kan moeiteloos met slecht één hand worden bestuurd en zelfs het in- en uitklappen kan je doen met één hand! De zitting van de YOYO buggy is verstelbaar zodat je kindje kan zitten of liggen. De maximale draagcapaciteit van de buggy is maar liefst 22 kg. De buggy zelf heeft een gewicht van slechts 6,2 kg.

Babyzen YOYO buggy   Babyzen YOYO buggy   Babyzen YOYO buggy   Babyzen YOYO buggy

Cybex Libelle

De Cybex Libelle is een stijlvolle en compacte buggy die heel licht is van gewicht! De buggy kan eenmaal ingeklapt zelfstandig blijven staan en zo heb je op elk gewenst moment even je handen vrij! De rugleuning en de voetensteun van de Cybex Libelle buggy kunnen eenvoudig worden versteld zodat je kindje even een dutje kan doen wanneer hij of zij daar aan toe is. De vierwiel vering zorgt voor een comfortabele rit over elke ondergrond. Je kindje kan in deze buggy tot een maximaal gewicht van 22 kg. De buggy zelf heeft een gewicht van 5,9 kg. Door het lichte gewicht neem je de buggy moeiteloos mee op pad!

Cybex Libelle   Cybex Libelle   Cybex Libelle

Easywalker Miley

De Easywalker buggy Miley is de perfecte buggy voor op reis. Deze buggy met een compact, licht en verfijnd ontwerp kan gemakkelijk met één hand worden opgevouwen tot een compact pakketje en kan zo mee als handbagage in het vliegtuig. De buggy kan ook gemakkelijk over de schouder worden gedragen met de geïntegreerde schouderband.

Easywalker Miley buggy   Easywalker Miley buggy   Easywalker Miley buggy

Hopelijk heb jij na het lezen van deze blog de ideale reisgenoot voor op vakantie gevonden! Wij wensen je alvast een fijne vakantie toe

Geplaatst op 17 februari 2022