Cybex Libelle buggy

De Cybex buggy Libelle is een compacte en lichtgewicht buggy, ideaal voor een dagje uit! De buggy kan zelfs zo compact worden opgevouwen dat hij mee kan als handbagage in het vliegtuig. Eenmaal ingeklapt kan de buggy zelfstandig blijven staan, zodat je op elk gewenst moment even je handen vrij hebt. Bekijk op deze pagina alle Cybex Libelle buggy’s en trek er binnenkort lekker samen op uit met je kleintje!

Cybex Libelle buggy

7 producten

7 producten

De Cybex Libelle buggy: compact, praktisch en gebruiksvriendelijk

De Cybex Libelle buggy is een compacte buggy, ideaal voor wanneer je op pad gaat met je kindje. Een buggy is ideaal voor dagjes weg of voor op vakantie. Dankzij de vierwiel vering zorgt de buggy dat een rit over elke ondergrond heel comfortabel is! Zo neem je je kindje onbezorgd mee op pad en kunnen jullie samen op avontuur.

De buggy is licht van gewicht en kan worden opgevouwen tot een compact pakketje. Hij weegt slechts 5,9 kg, waardoor je hem ook gemakkelijk kan tillen als hij even niet gebruikt wordt. De buggy kan in een paar seconden heel gemakkelijk worden opgevouwen en wanneer hij eenmaal is opgeklapt, blijft hij zelfstandig staan.

De Cybex buggy Libelle kan worden versteld in verschillende posities, zodat je kindje altijd comfortabel kan zitten. Is je kleintje moe en wil hij of zij even een dutje doen? Dan kunnen de rugleuning en de voetensteun eenvoudig worden versteld in een comfortabele stand.

Het voordeel van een buggy is dat deze opvouwbaar is, gemakkelijk is te besturen en lichter en compacter is dan een kinderwagen. Je neemt de buggy heel makkelijk overal mee naartoe. Een buggy kan in tegenstelling tot een kinderwagen niet vanaf de geboorte worden gebruikt. De buggy kan pas worden gebruikt vanaf het moment dat je kindje zelfstandig kan zitten. Dit is meestal vanaf een leeftijd van 6 tot 9 maanden. Wil je de Cybex Libelle buggy toch vanaf de geboorte gebruiken? Dit kan in combinatie met een groep 0 autostoeltje. Het autostoeltje kan op het onderstel van de buggy worden geplaatst en zo kan je toch direct al gebruik maken van de buggy! De Cybex buggy kan worden gebruikt tot een maximaal gewicht van 22 kg.

Een buggy die mee mag als handbagage in het vliegtuig

De Cybex buggy Libelle is zo compact, dat hij zelfs mee mag als handbagage in het vliegtuig! Ideaal, want zo wordt het een stuk gemakkelijker om met je kindje op vakantie te gaan.

Het is heel handig als de buggy mee mag als handbagage in het vliegtuig, want zo kan je kindje lekker in de buggy blijven zitten totdat je bij het vliegtuig bent en als je op de bestemming bent aangekomen heb je de buggy gelijk weer binnen handbereik. Gelijk tijd om van de vakantie te gaan genieten!

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over of de buggy wel mee mag in het vliegtuig of dat hij al veel eerder afgegeven moet worden. Een buggy die mee mag als handbagage kan gewoon mee het vliegtuig in! Een lichte en compacte buggy is niet alleen handig voor in het vliegtuig, maar ook op het vakantie adres. Zo neem je hem moeiteloos overal mee naartoe en kan je kindje op elk gewenst moment even zitten in de buggy.

Een Cybex Libelle buggy kopen

De Cybex Libelle buggy is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Bij het ontwerp van de buggy is rekening gehouden met alle wensen en behoeften van moderne ouders die ervan houden om op pad te gaan. Een stijlvol design vol met praktische functies. Heb je een buggy gevonden die bij jou past? Je kan de Libelle gemakkelijk en veilig online bestellen in de webshop. Is de buggy voorradig en bestel je op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden!

Wil je de buggy’s liever eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan je alle buggy’s bekijken en uitproberen op de testbaan. Twijfel je nog of deze buggy wel echt bij jou past? Naast de Cybex Libelle vindt je hier ook de andere modellen Cybex buggy’s, zodat je ze gemakkelijk met elkaar kan vergelijken. Onze product experts staan hier voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en tips waar je op moet letten bij het kopen van een buggy!