Blog - De Cybex Anoris T: bekroond als Safest Car Seat Ever!

De Cybex Anoris T I Size is bekroond als de veiligste autostoel ooit door de ADAC! De autostoel zet een nieuwe maatstaf als de veiligste autostoel die ooit getest is door de ADAC, StiWa, ÖAMTC en TCS. De Stiftung Warentest en de ADAC behoren samen tot een van de belangrijkste organisaties voor consumententests in Europa. Twee keer per jaar testen zij samen met enkele andere consumentenorganisaties autostoeltjes in verschillende categorieën.

Cybex Anoris T

De Cybex Anoris T I Size is een voorwaarts gericht autostoeltje dat is voorzien van een volledig geïntegreerde full-body airbag die bescherming bieden aan het hoofd, de rug en de ruggengraat van je kindje. De airbag zit verwerkt in het veiligheidskussen.

Cybex Anoris T

In het geval van een frontale botsing wordt de airbag in milliseconden geactiveerd en opent zich voor je kindje in een C vorm. De full-body airbag van de autostoel biedt ongeveer 50% meer bescherming bij een frontale botsing dan de conventionele naar voren gerichte kinderzitjes met harnasriemen.

Dankzij het onvermoeibare werk van het ontwikkelingsteam van Cybex zijn er nieuwe technologieën ontwikkeld om de Cybex Anoris T autostoel te kunnen realiseren. De oprichter van Cybex is dan ook heel trots op het feit dat ze met dit historische resultaat van de bekroning van Best Car Seat Ever erkenning krijgen van ADAC en StiWa voor de technologische prestatie.

Cybex Anoris T

De meest veilige groep 1 autostoel

De Cybex Anoris T I Size is een groep 1 autostoel. Dit houdt in dat de autostoel gebruikt kan worden vanaf een leeftijd van 15 maanden tot 6 jaar. Volgens de I Size norm kan de autostoel worden gebruikt vanaf een lengte van 76 cm tot maximaal 115 cm.

De autostoel wordt in de auto geplaatst met de meegeleverde Isofix base. Isofix is de meest veilige, gemakkelijke en snelle manier om een autostoel in de auto te bevestigen. De autostoel is voorzien van een veilig gordelsysteem waardoor je je kindje gemakkelijk vast kan maken. De gordel kan in de loop van tijd eenvoudig worden aangepast aan de leeftijd van je kindje. De Isofix base is voorzien van LED indicatoren. Deze geven aan of het autostoeltje goed en veilig is geïnstalleerd.

Cybex Anoris T

Stijlvol design

De Cybex Anoris T is niet alleen de meest veilige autostoel voor je kindje, hij is ook heel stijlvol. Het design en de luxe eigenschappen van de stof maken de Anoris T tot een hele populaire groep 1 autostoel.

Om ervoor te zorgen dat je kindje altijd comfortabel kan zitten kan de hoofdsteun gemakkelijk worden versteld in hoogte. Ook de rugleuning kan worden versteld in 3 posities. Zo kan de leuning wat naar achteren worden gezet als het tijd is voor een dutje!

Cybex Anoris T

Ben jij na het lezen van dezeblog ook benieuwd geworden naar de Cybex Anoris T I Size? Kom de meest veilige autostoel testen in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel!

Geplaatst op 6 juni 2022