Cybex Anoris T

De Cybex Anoris T is een groep 1 autostoel met een volledig geïntegreerde full-body airbag die bescherming biedt aan het hoofdje, de rug en de ruggengraat van je kindje. De autostoel kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 15 maanden tot ongeveer 6 jaar. De autostoel wordt geleverd met een bijpassende Isofix base waardoor de auto veilig en gemakkelijk in de auto bevestigd kan worden.

Cybex Anoris T autostoel

1 product

1 product

De Cybex Anoris T: een comfortabele en gebruiksvriendelijke groep 1 autostoel

De Cybex Anoris T is een groep 1 autostoel. Dit houdt in dat de stoel kan worden gebruikt vanaf een leeftijd van 15 maanden tot ongeveer 6 jaar. De autostoel voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm. Bij deze Europese veiligheidswet wordt er gekeken naar de lengte van je kindje in verhouding tot de autostoel. Voor jou als ouder is dit extra gemakkelijk om te bepalen welke autostoel geschikt is voor je kindje. De kledingmaat van je kindje is namelijk gelijk aan de lengte. Zo is deze groep 1 autostoel geschikt vanaf 60 cm tot een maximale lengte van 105 cm.

De autostoel wordt in de auto geplaatst met de meegeleverde Isofix base. Isofix is de meest snelle, veilige en gemakkelijke manier om een autostoel in de auto te bevestigen. Het Isofix systeem in de auto zit tussen de zitting en de rugleuning van de autostoel. Hier zitten twee bevestigingspunten waar de Isofix base van de autostoel aan kan worden bevestigd. Nooit meer getob met de veiligheidsgordels van de auto! Door middel van LED indicatoren op de base kan je zien of de autostoel op de juiste manier is geïnstalleerd. Om ervoor te zorgen dat de base echt stevig in de auto wordt bevestigd is hij voorzien van een steunpoot. Deze kan worden ingesteld op de juiste hoogte zodat hij de grond van de auto raakt.

Doordat de groep 1 autostoel verstelbaar is in grootte groeit hij mee met je kindje. De hoofdsteun van het stoeltje is gemakkelijk te verstellen in hoogte. Ook kan de autostoel in 3 verschillende posities worden versteld. Wil je kindje een dutje doen? Dan kan de rugleuning eenvoudig een stukje platter worden gezet. Zo ligt jouw kindje altijd in de gewenste positie. De autostoel kan comfortabel worden gebruikt voor kindjes tot een leeftijd van 5 jaar, doordat het stoeltje voldoende beenruimte biedt.

Een autostoel met airbag

In de Cybex Anoris T autostoel worden comfort en veiligheid optimaal met elkaar gecombineerd. De autostoel is voorzien van een revolutionaire airbag techniek, waardoor de stoel bescherming biedt aan het hoofdje, de rug en de ruggengraat van het kind in de autostoel. De airbag zit verwerkt in het veiligheidskussen. In de meeste autostoeltjes wordt een kindje vastgezet met harnasriemen. In deze stoeltjes wordt het hoofd van een kindje bij een frontale botsing naar voren geduwd. Om dit tegen te gaan beschermt de geïntegreerde airbag van de Cybex Anoris T zowel het hoofd als de nek. Dit gebeurt doordat de airbag in milliseconden wordt geactiveerd en zich opent voor het kind in een C-vorm. De full body airbag van deze autostoel biedt ongeveer 50% meer bescherming bij een frontale botsing dan de conventionele naar voren gerichte kinderzitjes met harnasriemen.

De Cybex Anoris T autostoel kopen

De Cybex Anoris T autostoel is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, die aansluiten bij jou wensen! De autostoel groeit mee met je kindje waardoor hij voor een lange tijd kan worden gebruikt. Heb jij interesse in deze veilige en comfortabele autostoel? Kom eens langs in één van de Baby & Tiener Megastore vestigingen in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel! Hier kan je de autostoel in het echt bekijken en uittesten in het autostoeltestcentrum. Zo ben jij ervan verzekerd dat je kiest voor een autostoel die aan al jouw wensen en behoeften voldoet. Onze productexperts helpen je hier graag met het maken van de juiste keuze!