Blog - Je kindje altijd dichtbij met de Stokke Limas draagzak

Met de Stokke Limas draagzak is je kindje altijd dichtbij! De draagzak geeft je kindje een veilig, vertrouwd en geborgen gevoel. De draagzak geeft je kindje troost op de momenten dat het nodig is. Het is niet alleen fijn om je kindje zo gemakkelijk dichtbij je te kunnen dragen, het is ook praktisch! Zo heb je op elk gewenst moment je handen vrij terwijl je ondertussen je kleintje kan blijven knuffelen.

Stokke Limas draagzak

Een unieke en stijlvolle draagzak die geschikt is vanaf de geboorte van je kindje

De Stokke Limas draagzak biedt optimaal comfort en goede ondersteuning, waardoor je je kindje onbezorgd kan dragen. De draagzak kan gebruikt worden vanaf de geboorte van je kindje tot een maximaal gewicht van 15 kg. De grootte van de draagzak kan worden aangepast, zodat hij meegroeit met je kindje. De taillegordel kan met een gesp worden vastgezet en aan de schouderband kan de draagzak strak worden getrokken. De doek kan onderaan eenvoudig vast worden geknoopt. Stevig maar toch ook stijlvol!

Stokke Limas draagzak

Ideaal voor thuis en onderweg!

Een draagzak is ideaal voor thuis, maar ook voor als je samen met je kleintje op pad gaat! De Stokke Limas draagzak neemt weinig ruimte in beslag en daardoor neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe. Wil je een stukje gaan wandelen? Doe de draagzak om, plaats je kindje erin en je bent klaar om te gaan!

Thuis is de draagzak super handig voor als je kindje onrustig is. Als je kindje het fijn vindt om dicht bij jou te zijn en troost nodig heeft, biedt de Limas draagzak de uitkomst. Je kindje is lekker dicht tegen je aan, zal rustiger worden en jij hebt je handen vrij om toch iets voor jezelf te doen!

Stokke Limas draagzak

Comfortabel te dragen

De schouderbanden van de Stokke Limas draagzak zijn extra breed en gemaakt van een 2 laags draagstof. Dit voelt comfortabel aan en zorgt ervoor dat het gewicht van je kindje gelijkmatig verdeeld wordt tijdens het dragen! Er worden schoudervullingen meegeleverd bij de draagzak die je zelf kan insteken bij de schouders. Dit zorgt voor extra ondersteuning.

De draagzak kan worden gedragen in drie verschillende posities. Hij kan worden gebruikt als buikdrager, rugdrager en heupdrager. De draagzak biedt optimaal comfort en goede ondersteuning voor je kindje en voor jou als ouder. De brede zitpositie zorgt ervoor dat je kindje te allen tijde ergonomisch en comfortabel in de draagzak zit.

Stokke Limas draagzak

Bekijk de draagzak in de Baby & Tiener Megastore

Ben je benieuwd naar de Stokke draagzak en wil je hem eens in het echt bekijken? Kom dan langs in één van de Baby & Tiener Megastores in Sliedrecht of Capelle a/d IJssel. Hier staan onze medewerkers voor je klaar om alles te vertellen over deze fijne draagzak! Zo kom je erachter of hij ook bij jou past. Zien we jou daar?

Geplaatst op 25 juli 2022