Blog - Ultiem comfort en optimale veiligheid tijdens elke autorit met de Cybex T-lijn!

Autoritjes met je kindje kunnen soms een uitdaging zijn, maar met de juiste autostoel wordt het een comfortabele en veilige ervaring voor zowel jou en je kindje! De Cybex T-lijn biedt een breed scala een prijswinnende autostoelen die geschikt zijn vanaf de geboorte tot maar liefst 12 jaar. De Cybex autostoeltjes combineren stuk voor stuk geavanceerde technologie met luxueus comfort, waardoor ze de perfecte reismetgezel zijn voor elk avontuur op de weg.

Cybex T-lijn

De perfecte autostoel vanaf de geboorte: de Cybex Cloud T

 De Cybex Cloud T groep 0 autostoel is de perfecte autostoel voor pasgeborenen. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 13 kg. De autostoel biedt niet alleen optimale bescherming, maar ook een ergonomisch ontwerp voor een heerlijk zitcomfort. De Cloud T kan zelfs in een achteroverleunpositie in de auto worden geplaatst en in een liggende positie op de kinderwagen of buggy!

Cybex Cloud T

De in hoogte verstelbare hoofdsteun van de Cybex Cloud T met 12 posities zorgt voor een perfecte pasvorm en comfort tijdens de groei van je kindje. Naast dat de autostoel uiteraard in de auto gebruikt kan worden, kan hij ook op de kinderwagen worden geplaatst met bijbehorende autostoel adapters. Zo kan je de kinderwagen als 3 in 1 kinderwagen gebruiken en kan je gemakkelijk even wat boodschapjes gaan doen!

Blog Cybex Cloud T

Een autostoel die meegroeit met je kindje van 0 tot 4 jaar: de Cybex Sirona T

Ben jij op zoek naar een autostoel die meegroeit met je kindje? Dan is de Cybex Sirona T I-Size perfect! Deze groep 0/1 autostoel kan worden gebruikt vanaf de geboorte va je kindje tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar en een maximaal gewicht van 18 kg.

De autostoel heeft 4 ligposities, zowel voorwaarts als achterwaarts gericht. Dankzij de 12 verschillende standen van de hoofdsteun kan je de autostoel aanpassen aan de lengte van je kind gedurende de eerste vier jaar en biedt hij een constante bescherming.  De autostoel kan op de bijpassende Cybex Base T in de auto worden geplaatst. De autostoel kan ook liggend op zijn base draaien.

Cybex Sirona T

 De Sirona T is voorzien van een innovatief Linear Side Impact Protection (LSP) systeem, wat de veiligheid verhoogt bij een aanrijding van opzij. Samen met de energie-absorberende buitenkant van de autostoel vermindert de LSP de initiële schokkracht tot 25%.

De Solution T: geschikt vanaf 3 tot 12 jaar

Naarmate je kind groter wordt, biedt de Cybex Solution T de ideale oplossing. De groep 2/3 autostoel is geschikt vanaf ongeveer 3 jaar tot 12 jaar. De autostoel groeit mee met je kindje, zodat jullie er jarenlang plezier van beleven. De autostoel combineert geavanceerde veiligheidskenmerken met ultiem comfort. De gepatenteerde verstelbare hoofdsteun helpt om het hoofd van je kindje tijdens de reis in een veilige positie te houden. De hoofdsteun kantelt het hoofd van je kindje iets naar achteren en helpt zo te voorkomen dat het tijdens het slapen naar voren valt. Bij een botsing van opzij is de kans nu groter dat het hoofdje zich in een beschermende positie bevindt.

Het geavanceerde Linear Side-impact Protection systeem zorgt voor optimale zijwaartse bescherming. Voor de installatie wordt de LSP automatisch geactiveerd en het verhoogt de veiligheid bij een botsing van opzij. In combinatie met de energie-absorberende buitenkant vermindert het de schokkracht met meer dan 20%. 

Cybex Solution T

De Cybex Anoris T2 I-Size met een geïntegreerde full-body airbag

Voor ouders zie op zoek zijn naar een autostoel die voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en optimaal comfort is de Cybex Anoris T2 I-Size de perfecte autostoel. De autostoel biedt ongeveer 50% meer bescherming dan vergelijkbare stoelen, dankzij de innovatieve technologieën die erin verwerkt zijn. Een van de meest opvallende kenmerken is de geïntegreerde full-body airbag. De innovatieve full-body airbag biedt een ongekende bescherming, wat resulteert in meer gemoedsrust voor ouders en meer comfort voor het kind.

Cybex Anoris T

Met de Anoris T I-Size groep 1 autostoel kan je kind veilig voorwaarts reizen vanaf een leeftijd van 15 maanden tot ongeveer 6 jaar en vanaf een lengte van 76 cm tot 115 cm en een maximaal gewicht van 21 kg.

De installatie van de Anoris T i-Size is eenvoudig dankzij de ISOFIX-aansluitingen, die ervoor zorgen dat de autostoel stevig op zijn plaats blijft. Een extra belastingspoot biedt extra stabiliteit door de autostoel met de autovloer te verbinden.

Cybex Anoris T2 Autostoel

De Cybex T-lijn waarborgt de veiligheid en het comfort van je kind tijdens elke autorit

De Cybex T-lijn autostoelen zijn meer dan alleen maar functionele uitrusting voor in de auto: ze zijn ontworpen om de veiligheid en het comfort van je kind te waarborgen tijdens elke autorit, vanaf de geboorte tot dat je kindje uit de autostoel is gegroeid. Met prijswinnend design, geavanceerde veiligheidstechnologieën en luxe materialen zijn deze autostoelen de ideale keuze voor ouders die alleen het beste willen voor hun kleintjes. Of het nu gaat om de eerste rit naar huis na de geboorte of een avontuurlijke roadtrip met het gezin, de Cybex T-lijn staat garant voor gemoedsrust en plezier onderweg!  

Geplaatst op 2 juli 2024