6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Bebies First

Bebies First box

Voor de meeste kersverse ouders is een box onmisbaar. Daar kan een baby lekker in liggen, in spelen en soms zelfs in slapen, zonder dat er iets mee kan gebeuren. Het is een veilige plek én eentje die heel dichtbij kan zijn. Een box kan namelijk ook gewoon in de woonkamer geplaatst worden. Zeker als het gaat om een Bebies First box. Een Bebies First box is een kwalitatief hoogwaardige box, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Het standaard model (Standerd) is onder meer verkrijgbaar in de kleuren wit en naturel. De box is gemaakt van vurenhout en heeft een basic uitvoering. De ronde spijlen zijn op veilige afstand van elkaar verwijderd en de gebruikte lak is op waterbasis. Uiteraard gelden deze kenmerken voor alle Bebies First boxen!

Een Bebies First box kopen

Wilt u een mooie Bebies First box kopen? Dan bent u bij Baby & Tiener aan het juiste adres. Deze mooie winkel biedt namelijk alles voor baby's én voor kinderen van alle andere leeftijden. Ook voor een mooie box kunt u hier terecht. En dat kan op twee manieren: online in de webwinkel, maar ook offline in onze megastores in Sliedrecht en Capelle aan den IJssel. Daar kunt u al onze producten ook direct in het echt bekijken.

U bent tijdens openingstijden welkom in onze winkels en kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht in onze webwinkel. Bestelt u online? Dan krijgt u alle producten natuurlijk eerst 14 dagen op zicht, zodat u goed kunt bekijken of ze voldoen aan al uw wensen.

Altijd voordelig shoppen

Uw Bebies First box bestellen bij Baby & Tiener heeft verschillende voordelen. Allereerst treft u bij ons gegarandeerd de beste prijs. Wij bieden namelijk een laagste prijs garantie. Daarnaast bieden wij een altijd snelle levering. Veel van de producten in onze webshop zijn op voorraad. Als u voorradige producten voor 15:00 bestelt, dan zorgen wij ervoor dat ze direct verzonden worden. In de regel worden ze dan de volgende dag al bij u thuisbezorgd. Meer weten? Onze medewerkers van de klantenservice staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel ons of stuur ons een e-mail via klantenservice@babyentiener.nl.