20 Artikel(en)

20 Artikel(en)

Bopita

Stoere Bopita box

Heeft u de juiste box voor de babykamer nog niet gevonden? Dan kent u waarschijnlijk de Bopita box nog niet. Deze stoere box is niet alleen praktisch, maar ook prachtig om te zien. De box is gemaakt van mooi beukenhout en voorzien van een laklaag. De gebruikte lak is op waterbasis, wat veilig is voor uw baby. Een belangrijk voordeel van de Bopita box is dat de box voorzien is van brede en platte spijlen. De poten zijn massief, dat zorgt voor extra stevigheid.

De box is berekend op een actieve baby; de bodemplaat is in hoogte verstelbaar. Des te actiever uw kind wordt, des te verder de plaat naar beneden kan. Zo voorkomt u dat uw baby uit de box klimt en misschien wel ten val komt. De Bopita box is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Extra opbergruimte in Bopita box

Een Bopita box koopt u natuurlijk bij Baby & Tiener. Hier heeft u volop keuze uit verschillende varianten. Vraagt u zich af of een box eigenlijk wel past in uw huiskamer? Dan stellen wij u graag gerust. De Bopita box heeft praktische afmetingen; elke centimeter wordt optimaal benut. Voor wat extra opbergruimte kunt u ook kiezen voor de de Bopita box met opberglade.

Deze lade is onderaan de box te vinden en biedt ruimte voor knuffeldoeken of misschien zelfs wat speelgoed. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u ruimte tekort komt. Uiteraard kunt u ook voor deze variant gewoon terecht bij Baby & Tiener.

Online of offline bestellen

Baby & Tiener beschikt over twee vestigingen, in Sliedrecht en in Capelle aan den IJssel. U kunt in deze vestiging de producten zelf komen bekijken. Veel makkelijker is het echter om gewoon uw bestelling te plaatsen via onze webshop.

Uiteraard mag u alle bestellingen die u online doet eerst bekijken. Als de door u bestelde producten toch niet helemaal voldoen aan uw wensen en eisen, dan kunt u deze binnen 14 dagen terugsturen. Het betalen van uw bestelling kan via iDeal of creditcard, maar ook achteraf. Bekijk welke betaalmethode het beste bij u past.