26 Artikel(en)

26 Artikel(en)

Maclaren

Stijlvol: Maclaren buggy

Wie zegt dat babyartikelen vooral voorzien moeten worden van zoete kleurtjes en popperige printjes, heeft waarschijnlijk nog niet kennis gemaakt met een Maclaren buggy. Maclaren is een innovatief merk dat halverwege de jaren '60 bekend werd vanwege de iconische buggy die opvouwbaar was als een paraplu. Sindsdien is het bedrijf helemaal gericht op het leveren van innovatieve producten die de standaard van veiligheid en ontwerp ver ontstijgen. Het bedrijf heeft een passie voor het ontwikkelen van producten die het gezinsleven mooier maken.

En wat ons betreft begint dat bij de Maclaren buggy: een mooi, product dat niet alleen een geweldig stijlvolle uitstraling heeft, maar ook veilig en comfortabel in gebruik is. U koopt uw buggy van Maclaren natuurlijk bij Baby & Tiener.

Maclaren buggy bestellen bij Baby & Tiener

Uw Maclaren buggy bestellen bij Baby & Tiener is heel gemakkelijk. Baby & Tiener is dé megastore met alles voor kinderen, van baby's tot tieners. U kunt al onze producten bekijken en bestellen in de webshop, maar u kunt ook een bezoekje brengen aan één van onze megastores. Wij hebben vestigingen in Capelle aan den IJssel en Sliedrecht. Als u bestelt in de webshop, dan kunt u bij elk artikel precies zien wat de levertijd is. Als de producten op voorraad zijn en u plaatst uw bestelling voor 15:00, dan kunnen we deze in de regel de volgende dag al bij u afleveren. Als er een langere levertijd geldt, kunt u ook altijd even contact opnemen met de klantenservice; in sommige gevallen is het mogelijk het product ook zelf op te halen.

Uitgebreide uitleg

We begrijpen dat het kiezen van de juiste buggy wat voeten in de aarde heeft. Daarom doen we er alles aan dit keuzeproces zo makkelijk mogelijk te maken. Aan de linkerkant van de pagina vindt u verschillende zoekfilters, waarmee u binnen een handomdraai een overzicht krijgt van artikelen die voldoen aan uw wensen en eisen. Daarnaast zijn alle producten voorzien van uitgebreide productinformatie. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers van de klantenservice staan voor u klaar.