6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Koelstra

Koelstra buggy: optimale veiligheid

Als het gaat om uw kinderen, dan staat veiligheid centraal. Het is belangrijk dat uw kinderen op elke leeftijd veilig zijn. Daarom kiest u natuurlijk voor een Koelstra buggy. Een Koelstra buggy staat synoniem aan veiligheid. Het merk werkt al bijna 80 jaar aan de ontwikkeling van veilige producten voor kinderen. U kunt er dus op rekenen dat een Koelstra-product solide en stabiel is én op een veilige manier bescherming biedt aan uw kind.

Ook voor wat betreft duurzaamheid zit u goed met een Koelstra buggy. Deze buggy's gaan zonder problemen minimaal vier jaar mee. Dat komt onder meer door het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarnaast is natuurlijk rekening gehouden met groeiende en nieuwsgierige kinderen en worden alle onderdelen uitvoerig getest. Zo is de kwaliteit van de producten gegarandeerd.

Eenvoud van een Koelstra buggy

Het mooie van een Koelstra buggy is dat de buggy in de kern heel eenvoudig is. Dit maakt het makkelijk in gebruik. Handleidingen zijn niet nodig; u kunt direct zien wat u het beste moet doen. U koopt uw Koelstra buggy natuurlijk bij Baby & Tiener, dé speciaalzaak voor alles wat met kinderen te maken heeft.

Baby & Tiener biedt een breed assortiment buggy’s. Ook het merk Koelstra is goed vertegenwoordigd. U kunt bij ons terecht voor buggy's in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat er altijd een exemplaar is dat aansluit bij uw wensen. Bestellen gaat heel gemakkelijk; u bezoekt daarvoor gewoon onze webshop.

Veilig online bestellen

Kies uw favoriete producten uit ons assortiment en plaats deze in uw winkelwagen. Bekijk ook de aanbiedingen en laat u verrassen door de vele voordeeltjes. Doorloop vervolgens de stappen van het bestelproces. Kies voor een betaalmethode die bij u past. U kunt bijvoorbeeld gaan voor iDeal, maar ook voor achteraf betalen. Let op: bij sommige betaalmethodes worden extra kosten in rekening gebracht.

Zodra de bestelling bij ons binnen is, zorgen wij voor een snelle verwerking. In veel gevallen kunt u uw bestelling de volgende dag al in huis hebben! Dit geldt in ieder geval voor bestellingen die voor 15:00 geplaatst zijn. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.