Nuna

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Stijlvol, praktisch: Nuna buggy

Wie denkt dat een buggy er altijd saai uitziet, heeft waarschijnlijk nog nooit een Nuna buggy gezien. De Nuna buggy's die verkrijgbaar zijn bij Baby & Tiener zijn namelijk alles behalve saai. Ze zijn verkrijgbaar in gave kleuren en hebben een ontzettend stoere uitstraling. Maar dat is lang niet alles. De Nuna buggy is naast een opvallende verschijning ook een hele praktische buggy.
Zo is de buggy lichtgewicht en heeft deze een bijzondere vormgeving. Hierdoor is het mogelijk om de buggy op te vouwen tot een handzaam, compact formaat. Dankzij het vouwmechanisme is het in- en uitvouwen erg makkelijk en zo gedaan. De handgreep maakt het mogelijk om de buggy zowel uitgevouwen als ingevouwen mee te nemen.

Altijd één hand vrij

Een belangrijk voordeel van de Nuna buggy is dat u altijd één hand vrij hebt. De buggy kan bijvoorbeeld met één hand geopend worden. Een ander belangrijk voordeel is dat Nuna zich richt op duurzaam en groen produceren. Zo wordt bij de productie van buggy's rekening gehouden met het milieu. Voor het schoonmaken wordt gerecycled water gebruikt, het materiaal van de buggy's bestaat deels uit gerecycled plastic en Nuna werkt op allerlei fronten samen met gecertificeerde recyclebedrijven.
Een Nuna buggy koopt u natuurlijk bij Baby & Tiener. Baby & Tiener is één van de grootste winkels voor alles wat met kinderen te maken heeft. U kunt terecht in één van onze filialen in het midden van het land, of u bezoekt onze webshop. In beide gevallen kunt u rekenen op een uitstekende service.

Interessante aanbiedingen voor iedereen

Bestellen bij Baby & Tiener is heel gemakkelijk. Voor u echter aan bestellen toekomt, is het slim om even de aanbiedingen te kijken. Wij organiseren regelmatig leuke acties, die ervoor zorgen dat u nog voordeliger uw slag kunt slaan. Daarnaast betalen wij de verzendkosten op bestellingen van meer dan €99,99.
Als u uw bestelling voor 15:00 plaatst, doen wij ons best om ervoor te zorgen dat deze de volgende dag al bij u afgeleverd wordt. U krijgt altijd 14 dagen bedenktijd, zodat u de mogelijkheid hebt om uw bestelling nog terug te sturen.